Bolesti nôh v tehotenstve

joanina23
25. nov 2017

Ahojte mamičky....som v 32tt a uz asi take 2tyzdne ma bolia nohy(komplet)ked ležím. Dá sa to prirovnať k "lámaniu" ako pri zmene počasia. Ťažko mi je vstať z postele a otáčať sa na nej. Keď chodím je to v pohode.zažila niektorá podobný problem?😊

gabona1
25. nov 2017

Ja veru moc nie. Ale asi treba čo najviac chodiť, aby sa prekrvili. Ja som sa ale tiež ledva otáčala, keď som ležala. Tehotenstvo ku koncu je dosť náročné.

jahodka8
25. nov 2017

Ja som mávala jedno obdobie tehotenstva kŕče v nohe. Bolo to dosť nepríjemné, lebo to prišlo v noci zrazu kŕč. Že je na to dobré magnézium a vit. B.

deti95060810
25. nov 2017

tiež mi poradila lekárka magnezium...

zdena12345
26. nov 2017

horcik+ b6, masaze, vykladat nohy vyssie, vyhybat sa dlhemu staniu bez pohybu, neprekladat nohy cez seba pri sede.... a ja som kupila este aj lioton, to mi robilo dobre, zachladil a hned som spala🙂

lubka3232
26. nov 2017

ja som mala pocit akoby nekludnych noh a riadne mi opuchali. a ku koncu aj boleli, nemam pocit ze by nieco pomohlo :( uz len porodit. ale brala som magnezium a nohy som si vykladala, vtedy sa to aspon kus upokojilo

joanina23
autor
27. nov 2017

Mne nohy neopuchaju zatial...ale ta bolest sa neda vydrzat..ani na boku ani na chrbte..aj magnezko beriem..

titimata
5. dec 2017

ja mam nohy opuchnute dost a krce rano strasne kym sa rozhybem bolesti krizov ani nehovorim ked sa pretacam na posteli ale snazim sa co najviac chodit a byt v pohybe niekedy sa neda, ale som pocula ze aktivnejsie zeny maju lahsi porod

joanina23
autor
5. dec 2017

@titimata v mojom pripade je to asi jedno...mna caka sekcia tak ci tak...😔

titimata
5. dec 2017

@joanina23 tak ja este neviem co bude ci cisarak ci prirodzene uvidi sa

joanina23
autor
6. dec 2017

@titimata a kde planujes rodit? V monobloku ci v starej?

titimata
8. dec 2017

@joanina23 neviem kde je monoblok ani stara idem do Spišskej

petrapod
8. dec 2017

Aj mňa tak bolievali .magnézium pomohlo.

jessi06
7. nov 2023

Ahojte ja som v prvom trimestri a začala som mať bolesti nôh a aj kŕče no komplet celých nohách 🤦‍♀️beriem injekcie proti zrážaniu krvi lebo musím lekárka povedala ze to môže byť aj z nich.

andreamatyiova
23. jan 2024

@joanina23 aj ja mam také ťažkosti neviem v noci spávať a to som len v 28 tyžny mam tu placentu preavis tak ani vela neviem chodit.Neviem co by mohlo trochu uľaviť tej bolesti

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre