Poraďte ci s tým. Ako sa oteplilo hrozne ma bolia ruky aj nohy. Je 00:48 a ja tu píšem príspevok lebo mi až slzy tecu od zúfalstva🙁 magnezium beriem. Taka divná bolesť ze nedokážem mať dlho na jedno mieste nohu, zachvíľku musím pohnúť, ide mi tam ako keby kŕč ale není to typický kŕč. Ah a neviem co nato, mam ich už aj vyložene. Mate niekto skúsenosť? Ďakujem
@sandra49 - ak máš pocit, že musíš stále s nohami niečo robiť, vola sa to syndróm nepokojnych nôh.. Mávam to dosť často a pomáha na to železo.. Skus si ísť kúpiť, malo by to pomôcť
Ahoj, skus kompresne podkolienky, ja som to tiež mala, hovorila som tomu ze ma nohy ominaju a chodila som bosá a natierala som chladivými mastami. Nepomohlo, Pomohli až kompresne podkolienky, nosila som celý tretí trimester.
@sandra49 ahoj...mne pomaha pred spanim chvilu striedat teplu a studenu sprchu na nohy , tam kde najviac bolievaju a vzdy zakoncit studenou.
mam to iste, neviem spavat,bolia ma ruky aj nohy, v noci zo zufalstva si do noh vtieram vselijake masticky, davam si sprchu, mocim v studenej vode, pytam od priatela masaz,nic mi nepomoze, tesim sa na porod
Syndróm nepokojných nôh? Hovorí sa že vtedy chýba železo. Aj ja som to mala v tehotenstve ale nie až také brutálne ale nepríjemné to bolo
@sandra ja to mavam kazdy den vecinov hlavne ked idem spat abo uz su verne hodiny a niekedy to je taky az neprijemny jakeby svrbivy pocit v kostiach a neviem co to je a nic mi nato nezabera niekedy az placem ked to boli abo beham po bite nervozna jak ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sandra49 ja som také niečo mala nie len v tehotenstve, ale aj mimo neho... Nie je to až také bolestivé ako popisuješ, ale je to len nepríjemné... Mávam to Iba večer a niekde som na to počula výraz,, nervózne nohy" mne pomôže keď som naboso - vtedy neznesiem ponožky a tiež vyložim nohy... A už len počkam kým to prejde...