Bolesti a tlaky v pošve v 28. týždni

silvika92
3. máj 2020

Ahojte som v 28tt a od včera rána som mala bolesti krížou a podbruška nepravidelné bolesti ,kedže čakám 3 bábo ,tak som si stoho nerobila nič vážne ,keď sa dalo ,tak som si ľahla a pospala😏
No cez noc sa to tiež dalo zvládnuť , dá sa povedať ,že bolesti už ráno prestali len som cítila akokeby my iba všetko strplo a ostalo v jednej bolesti ,bábo bolo dosť aktívne od rána kopalo aj dosť nepríjemne silno ,preto som to už vlastne asi ani tak nepociťovala 🤷 ale asi pred hodinkou som začala mať dosť zvláštne tlaky pod bruškom a potom sa to dosť stúpnilo do pošvy akokeby sa my bábo tlačilo už von , a ani to nepovoli ten tlak ani silnejši nieje proste dosť je to nepríjemne nemôžem poriadne sadnúť no ani lahnúť 😟 no keď to skúšam rozchodiť tak cítim aj dosť nepríjemné akokeby bodanie v zadku ...
Môže to byť ,že sa už otváram ?
Mala alebo má to niekto podobné? Za každú radu vopred Ďakujem

alojzova
3. máj 2020

@silvika92 ja som niečo mala podobne keď som išla rodit

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ledgerka
3. máj 2020

chod na pohotovost

simonka_vi
3. máj 2020

Určite by som šla na pohotovosť

bazalka1
3. máj 2020

@silvika92 ja som mala pred chvilou toto...som 39tt a som otvorena uz na 2cm...hadam aj viac....a cakam kedy ist do nemocnice....lekar v utorok vravel ze mozem pokojne porodit do konca tyzdna ☺

silvika92
autor
3. máj 2020

@bazalka1 no už sa asi začínam aj báť keďže som len v 28tt 😞 a keď sa môžem opýtať , máš už ale aj kontrakcie?

bazalka1
3. máj 2020

@silvika92 mam tvrdnutie bruska a cely den ma krize bolia...a ten tlak som mala asi hodinu dve dozadu..trval niekolko minut....tak mozno dneska vnoci vyrazime....som prvorodicka tak neviem ako maju vizerat tie prave kontrakcie....ale zatial mam len menstruacne bolesti v podbrusku....a to su poslickovia
Na tvojom mieste uz odchadzam z domu na pohotovost....zeby si ozaj neporodila skor ako ja....ty mas este cas rodit do 37tt...

silvika92
autor
3. máj 2020

@bazalka1 no ja budem rodit už po 3krát ale take niečo som nemala pri predošlých tehu ,preto si niesom istá čím to mohlo začať ... No a presne od kedy som pocítila ten tlak ma znovu začali bolieť aj kríže ... Tlak už necítim až tak intenzívne ako to bolo pred asi hodinkou ale pre istotu utekám na pohotovosť , ďakujem a prajem rýchly a šťastlivý pôrod 😇

bazalka1
3. máj 2020

@silvika92 dakujem a tebe nech to dobre dopadne ❤❤❤👼🍀🍀🍀🍀🍀

silvika92
autor
3. máj 2020

@bazalka1 ďakujem 🙏😍😍

simonka_vi
3. máj 2020

@bazalka1 neboj sa keď prídu kontrakcie budeš vedieť že sú to kontrakcie a nebudeš doma ☺️ držím palce

simonka_vi
3. máj 2020

@silvika92 aj tebe držím palce a chod už na pohotovosť

bazalka1
3. máj 2020

@simonka_vi ano ano uz som dostala taku radu ze pokial som si neni ista ci mam kontrakcie tak to kontrakcie niesu 😀

alzbeta812
4. máj 2020

@silvika92 daj vediet ako si dopadla 🙂 ja uz to.mam druhy den ale zatial.ziadne.bolesti.len citim.maleho.strasne.nizko.a ze ma.kope.uplne dole a tiez take trpnutie ako.keby sa mi cely nacpal dole :D

silvika92
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
silvika92
autor
4. máj 2020

@alzbeta812 tak rýchlo ako som tam došla ,tak som aj rýchlo došla domou 🤦 ževraj je všetko v úplnom poriadku ,vraj maličká rastie a z mojou výškou a váhou je to úplne normálne 😇 ... Dali my Buscopan Plus a asi po 2hod sa všetko povolilo a ja som sa v kľude vyspala celú noc akurát ma malá ráno zobudila zo silnými kopancami pretože chcela papať😍😂

bazalka1
4. máj 2020

@silvika92 juj chvalabohu ❤❤❤❤ tesim sa stebou

silvika92
autor
4. máj 2020

@bazalka1 ďakujem si zlatá 😍💛

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre