Bolesť vľavo od pupka v 38 týždni

majussska1812
31. máj 2012

Ahojte. Prosim vas poradte niekto. Vsetko som uz na nete citala. nic som nenasla konkretne...
Som v 38 tyzdni, a uz asi 4 den ma boli,skor ako keby stipe nalavo od pupka, aj tak vyssie.. aj ked si brusko chytim,alebo chodim tak to citim. Niekedy to cely den neboli,zacne az vecer dnes to zacalo na obed,ked som upratovala. Aj pri chodeni, to stipe. Velmi sa bojim o drobceka ci je v brusku v poriadku, pohyby citim.. v pondelok som bola v poradni Dr som to povedala, zobral mi krv na pecenove testy. Dnes mi mal volat AK budu zle,ale nevolal,tak dufam,ze su vysledky dobre... Baby poradte , bojim sa . Poradnu mam v utorok.

gabinap12
1. jún 2012

@majussska1812 ...ahoj, ja som sa na túto tému rozprávala so švagrinou včera je lekárka a tá mi povedala že to môže byť aj tým že sa vytvárajú strie čiže praská podkožné väzivo treba to vraj len veľa krémovať a premasťovať...cítim to aj teraz a mala som to aj pri druhom tehu, nebolelo to stále ale boli obdobia keď to vyslovene štípalo a pichalo...veľa oddychuj a vôbec neupratuj...ja som mala tiež také ambície pri druhom tehu mať vyupratovanú domácnosť a nakoniec nedopadlo dobre, takže hlavne kľud OK? a nestresuj sa si už skoro vo finále tak sa šetri, držím palce🙂

majussska1812
autor
1. jún 2012

Dakujem, konecne ma niekto upokojil. Taky mam strach stale, zase ma to aj teraz boli, stipe, stale natych istych miestach... Teraz ked lezim je dobre, ale jak sa postavim, tak aj tricko ked sa mi oto otiera tak to boli ☹ .... Hlavne nech je drobcek v poriadku 🙂 uz to chcem mat zasebou.. tehotenstvo je krasne ale tazke ...

gabinap12
2. jún 2012

@majussska1812 ..nemáš za čo...ja som si v druhom tehu hovorila, že som určite tehotná naposledy tak zle som to znášala a navyše som sa starala o 5 ročného syna dávalo to zabrať, no potom keď mi maličká zomrela v 33tt som zmenila názor najradšej by som bola tehotná opäť a najlepšie hneď...ako život dokáže zmeniť priority, zahráva sa s nami, ťažko skúša...teraz som tehotná po 3krát a bojím sa zo všetkého najviac, chcem len aby dopadlo všetko dobre a mohli sme sa zase po roku trápenia tešiť a usmievať....Keď je ti lepšie ležať tak lež, lebo keď sa maličký narodí už si nepoležíš, ani nenaoddychuješ, ale bude to krásne neboj sa...vybrali ste mu krásne meno...držte sa ani sa nenazdáš a budeš ho mať v náručí...

majussska1812
autor
4. jún 2012

Dakujem moc... Vidim ,ze si si toho tiez dost prezila... Je mi ta luto. Ale teraz uz cakas dalsie a to bude anjelik aj zato dietatko... Ja som tiez pred tymto tehot. potratila ☹ dost casto nato myslim,ze aky to mohol drobcek. Ale tak velmi sa tesim na Damianka budem ho lubit aj zato prve 🙂 len nech je vsetko ok nech je zdravucky.. toho sa moc bojim.. aj toho ako zvladnem vsetko. Pobyt v nemocnici bez priatela ktory bude zapijat, ja som dost ziarliva tak sa bojim ako to budem brat ked bude zapijat.. ale budem muset vydrzat, ved tam budem mat drobceka, dufam, ze to zvladnem. Uz by som aj mohla ist rodit len sa akosik nepyta. Zajtra mam poradnu... Tiez som si uz dost uzila,ako mi byvalo zle,migreny ☹ ... Tak sa drzte 🙂 vsetko bude dobre 🙂 budem rada ak odpises 🙂

gabinap12
5. jún 2012

@majussska1812 ...takto toto vôbec nebudeš riešiť, keď sa malý narodí bude pre teba číslo jeden aj náš ocino zapíjal syna, ale vôbec mi to nevadilo tiež som si myslela že mi to bude liezť na nervy ale pôrodom sa všetko zmenilo...pri druhom pôrode bol so mnou v nemocnici stále až do noci malého sme dali k sestre a ja som bola rada že na to všetko nie som sama, myšlienky som mala rôzne a dnes viem, že keby som nemala ich dvoch tak tu dnes nie som tak hrozne to bolelo a bolí do dnes a ja viem že nikdy neprestane, len sa tá bolesť časom akoby otupí a zmierni, na mnohé veci sa dnes pozerám úplne inak ako pred rokom, veľa vecí ma už nedokáže rozčúliť...len škoda že som musela na to prísť takto, len zmeniť sa to už nedá....Neboj sa všetko dobre dopadne a aj priateľ sa narodením syna zmení a bude ťa obskakovať...držím ti palčeky...pa..

majussska1812
autor
7. jún 2012

Babulka ta tvoja svagrina je aka Dr? Kokos vcera ma to zase tak brutalne bolelo, ked sa postavim z postele,zo stolicky, tak to brutalne stipe vtom bruchu, ani chytit si to nemozem ako keby mam zvnutra modrinu ☹ ...bcera ma drahy chytil za brusko vecer vies aka bolest, normalne do krcou ☹ hrozne to stipalo ☹.... Ja uz sa tak bojim ,ze co to mam pod tou kozou.. koza napnuta, ale nemam dopraskanu chvalabohu... Boze nech uz sa mi ten porod zacne 🙂 a ty sa mas ako? Tie zaciatky moje boli hrozne, hrozne mi byvalo zle.

gabinap12
7. jún 2012

@majussska1812 ..áno ona je síce internistka a fyziater v jednom ale vždy keď mi stanovila nejakú diagnózu tak 100%správne aj preto jej verím...ja som si tiež nemyslela že praskanie väziva môže až tak bolieť, no a vidíš...a čo ti na to povedal gynekológ hovorila si mu o tom, ten môj na to že ide o sprievodný jav tehotenstva, mňa aj teraz pobolieva maternica no a na to mi povedal, že ste tehotná v podstate dva roky po sebe je to záťaž a takto sa to prejavuje.. a to ako ma maternica bolela po druhom pôrode, hlavne v noci tie kŕče až mi slzy šli do očí...ale vydžala som aj horšie veci vydržím aj toto, inak sa nedá tá túžba po dieťatku nás všetkých bola veľká a hneď sme vedeli že ešte jedno mať určite budeme, i keď boli aj pochybnosti ako celé to tehotenstvo zvládnem po psychickej stránke ten strach žeby sa to mohlo zopakovať tu stále je a nikto mi nedal 100%záruku žiadny doktor...a ty ako to že si ťa nenechali v nemocke veď už to môže byť každým dňom nie? ..držím päste..

jajussska
25. jún 2012

🙂 Joj dakujem vam holky ...velmi ste mi pomohli aj mna to zacalo stipat v okoli pupka ale hrozne stipat.Ked som sa postavila s postele alebo ked som si lahla na chrbat hrozne stipe...pri prvom tehot.som to nemala ale akosa hovori kazde tehotentvo je ine ...moc vam dakujem dufam ze babo je v poriadku a nic mu nieje.. drzim palceky... 🙂

gabinap12
3. júl 2012

@jajussska ..nemáš za čo...veď to každé tehu je úplne iné a nevieme čo môžeme očakávať len dúfať že to dobre dopadne...

vabeda
2. okt 2014

@majussska1812 ahoj,viem ze si to tu písala pred dvomi rokmi,ale ako si riesila tu bolesť okolo pipka.Ja som v 21 tt a tieu ma dnes hrozne boli,ked sa idem pohnut,sadnut,zakaslat.Bojim sa ,dufam ze je všetko v poriadku.

majussska1812
autor
2. okt 2014

@vabeda fuuha uz to bolo davno ... ale viem , ako sa citis ... mna to hrozne pichalo pri kazdom pohybu aj v noci ked som sa len chcela otocit.. neboj sa myslim , ze je to v poriadku ..ale pre istotu to oznam na poradni dr.. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre