Bolesť slabín v 37. tt

elcoro
22. apr 2020

Ahojte baby, strašne ma bolia slabiny, keď chodím, chodím ako kačka, keď ležím je to ôk, len pri pretacani z boka na bok to dosť citim.
Pri chôdzi je to brutal strašne, mam ešte 3 ročného chalaniska doma a keď som s nim vonku je to brutal, nemôžem a nevládzem chodiť,som už po jednej sekcii pred 3 rokmi, neviem ci to je tou jazvou alebo nechápem.... K svojmu Dr. Mam ísť až budúci týždne. Pohyby cítim v pohode,, mali ste to niektorá?

andreal1
22. apr 2020

@elcoro je to normalne, ja som mala to iste spomenut gynekologovi ok ale nemyslim zeby si kvoli tomu musela skor. Mna ked som sa pretacala som dostavala uz take bolesti pritom ze dovidenia predsa uz si 37 tt

katie253
22. apr 2020

@elcoro dávaj si pozor na chôdzu "kačka". Je to zlozvyk, ktorého sa nemusíš zbaviť.
Odporúčam podsadiť panvu keď stojíš, aj kráčaš. Treba si to uvedomovať, to podsadenie panvy. Uľaví sa ti. Ak nevieš ako sa podsadzuje pána, tak si pozri na YouTube cviky.

kajka951
22. apr 2020

Ahoj ja som 35tt. Mám toto isté, neustála bolesť v slabinách a v oblasti váječníkov. Včera som to hovorila gynekologičke na poradni, dôvodom by mala byť hlavička dieťatka, ktorá sa už tlačí dolu..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre