Bolesť po vytere z pošvy na zistenie streptokoka

lujzinka000
10. júl 2018

Ahojte skúsene maminy , dnes mi brali vyter z posvy a konecniky aby zistili ci nemam streptokoka a strasne ma to stipalo , bolelo smiali sa zo mna , ze som citliva z ako chcem ist rodit :D potom som isla na wc a strasne ma to stipalo a zacala som mierne krvacat , ale zevraj je to vporiadku ,a teraz mam problem sa vycikat lebo ma to velmi páli , mate podobne skusenosti ?

pininka
10. júl 2018

@lujzinka000 tak tam ozaj nieco mas ak je sliznica takto citliva a stipe ta to. Vela vsak robi aj psychika.

lujzinka000
autor
10. júl 2018

@pininka prosim vas mate s tym nejake skusenosti ? Lebo ked mocim stale ma to velmi pali a tazko sa mi moci a mam zafarbeny slaboruzovkasty moč , neviem ci mam ist na pohotovost .. nechcem prehanat , ale som prvorodicka a nezda sa mi , ze to ma tak stipat

nela6
10. júl 2018

@lujzinka000 ja uz by som bola na pohotovosti kvoli tej ružovej, sup šup, nikto ti neda diagnózu na diaľku a nebudes riskovať babo...

pininka
10. júl 2018

@lujzinka000 v kazdom tehotenstve som mala streptokoka tam dole ale v podstate som o nom nevedela. Ak to takto velmi stipe, musi to byt podrazdene, alebo je tam infekcia. Treba ist k lekarovi, ale hlavne klud, babu to neprospieva.

nela6
10. júl 2018

@pininka
@lujzinka000 fakt neriskuj zanedbanu infekciu, kolegyňa mala a vyvolalo to predčasný pôrod... Ver ze nechces, lebo ten nikdy nevies ako dopadne... Vseobecne, hocijaká krv, spinenie, nečakať a ist dat skontrolovať... Ja som mala mini mini spinenie, a zašla som nech pozrú, nevedeli nic najst ale lietali okolo mna ako okolo nejakej celebrity a nic nenechali na náhodu, ked na to spatne pozeram neviem si vynachváliť pristup

whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lujzinka000
autor
11. aug 2018

@whatever1 po troch dnoch , ma to prestalo boliet a stipat , nemusis sa bat , to ja som natrafila na nejakeho zleho gynekologa ktory mi to robil necitlivo, pretoze dvaja ini gynekologovia mi povedali ze to mohlo boliet jedine vtedy, musel mi tam poskriabat nieco , 🙈drzim prsty, inak vsetky zeny to mali bezbolestne

whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre