Bolesť napravo od pupku. Neviete niekto poradiť?

ngelik
13. dec 2010

Ahojte kocky, chcem sa Vas opytat ci mate podobne bolesti, alebo skusenosti s bolestami. Som v 28.tt a uz minule, ked som bola vonku ma zacalo pobolievat v bruchu, ako take natahovanie, no ked som prisla domov,bolesti zacali by take, ze som zo zachadu ledva po stvornozky presla do postele, lebo som sa nemohla vystriet. Myslela som , ze to bolo sposobene predchadzajucou zvysenou fyzickou namahou a vtedy aj po dvoch hodinach odpocivania bolesti presli.
Az opat dnes rano ked som sa zobudila na tuto bolest, presne na tom istom mieste tak 5 cm od pupku na pravo a troska nizsie🙂 boli to aj v klude, a ked sa pohnem sa to neda vydrzat. Neviem ci to moze malinka tlacit, alebo nejake krce,avsak magnesium uzivam dve rano, dve vecer... mozno je to bezne... ale mam z toho strach, neviete niekto poradit... dakujem

kvojtanikova
13. dec 2010

@ngelik a nemas tam ulozenu placentu? ako ti rastie maternica, natahuju sa tam svaly a ona sa trosku posuva, moze to byt tym.

ngelik
autor
13. dec 2010

@kvojtanikova cley den nie som schopna vstat z postele. Ci tam mam placentu neviem. Mali mi to asi povedat na ultrazvuku, ci? boli to aj na dotyk ,ak to do rana neprejde asi bude lepsie skocit za doktorkou.

jerryjanka
13. dec 2010

presne toto som riešila aj ja a nič nevyriešila - je to zrejme naťahovanie maternicového väziva - tiež to bolelo jak šlak a asi po mesiaci prestalo

adupal
15. dec 2010

Ja končím 37 tt. Asi pred 3 týždňami ma začalo bolieť v okolí pupka, práve tam ma malá najviac kopala. Nemohla som sa toho miesta ani dotknúť, tak to bolelo. Potom to prešlo. Malá ma začala kopať iba na ľavej strane. Minulý týždeň ma začalo bolieť v ľavo dole. Tak ako aj ty píšeš bolí to aj v kľude. Niekedy ma to bolí ked sedím a idem sa posadiť, pri pohybe, natiahnutí. Už som od tej bolesti mala aj slzy v očiach. Bola som s tým v sobotu v nemocnici, dali ma na pásy- záznam oziev plodu, ale všetko je v poriadku. Povedali mi že to bude z toho ako ma malá kope stále na to isté miesto. Bolí to ako keby som mala modrinu a zas sa o nu buchnem. Niekedy je tá bolesť, ako keby ma rezali a štípe to. Po ulici idem ako slimák, alebo musím aj zastať. Ja už mám len 2 týždne do pôrodu, tak to musím vydržať. Tebe prajem veľa šťastia a hlavne pomaly.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre