Zdravím chcem sa opýtať. Som na začiatku 28.ssw A vela krat hlavne v noci ma strasne zacne boliet prsnik. Je to niekedy ako keby Vam rezali cast z neho hrozne- taka rezava, paliva tlakova bolesť. Niečo podobne ako, keď Vam vybera lekar po Op drenáž z tela 😉 😒 Na zaciatku Th ma boleli len bradavky a potom sa to stupnovalo, ale od zacitaku ma boli viac len lavy prsnik a teraz citim len lavy. Ta tekutina zo mna tiez tecie a z laveho este viac z toho co ma viac boli.Nemam cervenu bradavku len ma to boli na dotyk a je to dost intenzivna bolest. A hlavne na vecer to zacne a niekedy pocas dna. Je to normalne? Musim to povedat lekarke? nechcem aby sa mi ta pozerala.Alebo je na to niaky krem? Neviem preco to citim len na jednom prsniku a preco je to stale viac intenzivnejsie niekedy ma to vyslovene taha a potom sa musim niak pretocit v noci aby to prestalo. Pritom prsia nemam vseobecne vôbec nie velke v porovnani s inymi zenami.diky za kazdu radu 🙂
caute, mna nenormalne bolel tiez jeden ked sa mi zacinalo tvorit kolostrum, okolo 30 tyzdna, este aj taky flak sa mi vyhodil co potom po dvoch tyzdnoch zmizol, neriesila som to, preslo to, ale nebola to az taka silna bolest, len taka tupa neprijemna, a citliva pokozka, na tyzden som vysadila podprdy 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sylwi23 Ahoj slwi, tak uz si prisla na to, co to je?... ja mam presne ten isty problem a neviem, ci to je normalne, alebo treba s tym ist k lekarke...