Bolesť krížov v tehotenstve 30 týždeň.

visnacka
16. dec 2018

Dobrý večer žienky, chcem sa spýtať či je normálne že ma neskutočne bolia kríža ? Najviac keď dačo doma porobím, upracem alebo navarím tak mi to striela až do pravej nohy tá bolesť.

malapepka
16. dec 2018

@visnacka mna pri druhom synovi tiez boleli. Rano som vstavala z postele ako dochodca. Niekedy sa inak nedalo a musela som aj po stvornozky z postele. Ledva som chodila. Musela som si robit viac prestavok na oddych. Preslo to az porodom.
Ak sa ti to nezda, povedz to dr. na poradni.

silvia610
16. dec 2018

Mám taký istý problém pri prvom nič a teraz pri druhom som ako dôchodca takto ma križe veru ešte neboleli a dufam že už viac ani nebudu

vikinecka89
16. dec 2018

ja som si to odzila tiez.. ale pomohol mi dojciaci vankus, taky plneny gulickami, ktorym som si podlozila hlavu, brucho a polozila cast medzi nohy a spala som na boku. Tak som spala vlastne do porodu... Prajem nech to cim skor prejde 😉

pininka
16. dec 2018

Žiaľ áno, hlavne pri prvom som posledné týždne ani nespala práve pre bolesti krížov, bolo to strašné

visnacka
autor
16. dec 2018

@pininka no ja som mala aj pri prvom nedaj bože ak som niečo robila upratovala hrôza a teraz znovu ale ozaj to strašne bolii tie križa. Už by som aj šla rodiť ale mam čas

pininka
16. dec 2018

@visnacka verím ti, poznám to veľmi dobre. Mne bolo najhoršie pri prvom,keďže telo si zvykalo na novú situáciu a syn mal skoro 5 kg. Pri ostatných to tiež bolelo ale našťastie už nie až tak hrozne. Zato po spinalkach keďže som rodila cisárskym mám v danej oblasti nenormálne bolesti, až tak že týždne sa neviem ani pohnúť.

arasidka123
16. dec 2018

@visnacka tiež som na tom rovnako..drobec je zrejme nejak tak uložený že viac tlačí na kríže alebo nejaký nerv...

visnacka
autor
16. dec 2018

@pininka ja mam tiež prveho cisarskym... a mal skoro 4 kg. Nič musím vydržat čo budem no robi mi dobre ale teplá vaňa pravidelne sa kupem

arasidka123
16. dec 2018

@visnacka pozor na teplú vodu...aby nespustila pôrod predčasné..

visnacka
autor
16. dec 2018

@arasidka123 bez tej teplej vody ale umrem na bolesť križov 😖 ja sa po kupeli citim otolko lepšie

slniecko35
17. dec 2018

@visnacka tepla vana aj mne velmi pomaha, tiez som v 30tt. V sobotu sme skladali dvojposchodovu postel, potom som sa nalozila do vane s detskou penou a teplomerom, dobre som sa vyspala s tym dlhym vankusom a vcera som normalne fungovala. Este pomaha aj fitlopta a plavanie.
Voda max 38 stupnov 😉

misiakovci
19. dec 2018

Tiež ma veľmi boleli kríže, ledva som chodila až mi nohy brneli. Po pôrode mi zistili aj vysunutú platničku, čo bolesť stupňovalo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre