Ahojte chcem sa spýtať akurát som došla domov a dosť ma boli ľavá strana brucha taka pulzujuce bolesť oblial ma pot a vidím rozmazane trosku.. Môžu to byť posličkovia? Ako sú vlastne taky posličkovia cítiť? (som pevorodicka) Lebo toto je akoby taka kramova nepríjemná pulzujuce bolesť ale iba na ľavej strane brucha... Môže to byť aj tým ze som si akurát prvý krát aplikovala vaginálny krém Dalacin co mi predpísal lekár? Tam píšu ze vedľajšie účinky môžu byť že mi dôjde trochu zle tak teraz neviem ďakujem za odpovede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kikaham no ťažko povedať, ja som nikdy nemala nú po vaginálnych liekoch - /teda po jednom mykózu/. Sleduj či to prestane a ak nie tak sa daj radšej pozrieť.
Čo sa týka pôrodných bolestí, to cítiš kontrakcie v celom bruchu /teda nie iba na ľavo/, alebo taká krámová bolesť naspodu. V letáku sú síce popísané rôzne než.úč., ale nepáči sa mi celkom to rozmazané videnie...