Ahojte, posledny tyzden ma zacali boliet dost prsia, ani dotknúť sa ich nemôžem.... Boleli ma na zaciatku tehotenstva, potom dlho nie a zasa ma zacali teraz, mate taku skúsenosť? Ze vas takto ku koncu az zacali bolieť? Ďakujem za skúsenosti
@zuzap33 praveze mlieko mi nejde, len ma teda zacali tak boliet a asi sa aj zvacsili, lebo mi za tyzden vznikli nejake nove strie
Este vydrz o chvilu vyjde babo a zacnes kojit. Nezabudni si do porodnice zobrat kopu tamponov do podprdy a kvalitnu odsavacku
@zuzap33 aka je dobra podla teba? Vela ludi preferuje tu aventku, je naozaj taka dobra?
Ja som ju tiez mala. Je fakt dobra.
@zuzap33 tak pojdem asi po nej aj ja.... Su aj take balicky, kde su k nej aj tie nadobky
Mali sme aj flasku avent. Moj maly z inej nikdy nechcel pit len z tej. Nahradne cumle, som kupovala z dm.
@zuzap33 ano avent flasky mam uz kupene aj ja
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Hormony co chces. Neunika ti este mlieko? Ja som sa od siedmeho mesiaca zobudzala s flakami na tricku