Ahojte, chcem sa len uistit a dat do kludu.. som v 38+6tt.. vcera na kontrole mi doktorka povedala, ze som otvorena na 4cm. Na to som hned isla na objednane vysetrenie do nemocnice - na pasy. Vysledok bol taky, ze kontrakcie nie su zatial ziadne, ze mam ist domov a uvidime, pripadne ak neporodim, o tyzden kontrola. Dnes rano mi odisla hlienova zatka, bolesti nemam, sem tam pocit na menstruaciu.. treba zalarmovat manzela a cakat, alebo ist do nemocnice… dakujem pekne 👍 a dobru chut k ranajkam 😉
Daj si sprchu. Ak kontrakcie prejdu, tak nic, ak neprejdu, zalarmovat manzela nech je dostupny a cakat. Mozes kludne az zajtra porodit, ale chapes, aby bol po ruke vzdy..keby nieco
nestresuj, hlienová zátka môže odísť aj 2 týždne pred pôrodom.. čakaj na pravidelné kontrakcie alebo ked praskne voda.. niekedy je žena otvorená aj pár mesiacov a všetko je ok a porodí v termíne, ba ešte aj prenáša 🙂
Máš čas 😉 kým neprídu bolesti
Tak uz som na sale otvorena na 6cm 😉 porod ze pekne postupuje tak uvidime kedy sa maly narodi 💪dakujem vam dievcata za Vas cas
Ja som mala skoro bezbolestny porod. Odporucam ti ist sa aspin dat skontrolovat. Ja som tak sla otvorena na 5 prstov, bolesti skoro ziadne, uuuplne slabe a za 2 hodiny som porodila.
Držím palce 🍀😊🍀 mňa to čaká za pár týždňov 😅
Fu. Tak to mas uz za par minut a budete spolu. Drzim palceky.🤗
Vau, to uz o chvilu ☺️ Drzim prsty nech vsetko vyjde ako ma 🙏☺️
ahoj.uz si zrejme porodila.ked budes mat cas tak sa ozvi😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Netreba ísť ešte do nemocnice. To az keď máš pravidelne kontrakcie.