Blížiaci sa pôrod

20. okt 2022

Ahojte, chcem sa len uistit a dat do kludu.. som v 38+6tt.. vcera na kontrole mi doktorka povedala, ze som otvorena na 4cm. Na to som hned isla na objednane vysetrenie do nemocnice - na pasy. Vysledok bol taky, ze kontrakcie nie su zatial ziadne, ze mam ist domov a uvidime, pripadne ak neporodim, o tyzden kontrola. Dnes rano mi odisla hlienova zatka, bolesti nemam, sem tam pocit na menstruaciu.. treba zalarmovat manzela a cakat, alebo ist do nemocnice… dakujem pekne 👍 a dobru chut k ranajkam 😉

pribinak
20. okt 2022

Netreba ísť ešte do nemocnice. To az keď máš pravidelne kontrakcie.

surama
20. okt 2022

Daj si sprchu. Ak kontrakcie prejdu, tak nic, ak neprejdu, zalarmovat manzela nech je dostupny a cakat. Mozes kludne az zajtra porodit, ale chapes, aby bol po ruke vzdy..keby nieco

veronika3110
20. okt 2022

nestresuj, hlienová zátka môže odísť aj 2 týždne pred pôrodom.. čakaj na pravidelné kontrakcie alebo ked praskne voda.. niekedy je žena otvorená aj pár mesiacov a všetko je ok a porodí v termíne, ba ešte aj prenáša 🙂

diaalex
20. okt 2022

Máš čas 😉 kým neprídu bolesti

autor
20. okt 2022

Tak uz som na sale otvorena na 6cm 😉 porod ze pekne postupuje tak uvidime kedy sa maly narodi 💪dakujem vam dievcata za Vas cas

17alexis
20. okt 2022

Ja som mala skoro bezbolestny porod. Odporucam ti ist sa aspin dat skontrolovat. Ja som tak sla otvorena na 5 prstov, bolesti skoro ziadne, uuuplne slabe a za 2 hodiny som porodila.

denkanr
20. okt 2022

Držím palce 🍀😊🍀 mňa to čaká za pár týždňov 😅

zuzinka888
20. okt 2022

Fu. Tak to mas uz za par minut a budete spolu. Drzim palceky.🤗

surama
20. okt 2022

Vau, to uz o chvilu ☺️ Drzim prsty nech vsetko vyjde ako ma 🙏☺️

bessdonna
21. okt 2022

ahoj.uz si zrejme porodila.ked budes mat cas tak sa ozvi😊

bessdonna
21. okt 2022

@bessdonna inak mne ked odisla zatka,v tu noc som aj porodila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre