Ahojte som 32+3 tt som prvorodička no nemám sa koho spýtať okrem lekára ale nakoľko nemám poradnu chcem sa spýtať mám bolesti krížov to mám celé tehotenstvo niekedy viac niekedy menej, pichanie v pošve a bolesti brucha akoby mala prísť menštruácia a sem tam má bolí brucho ako na hnačku čím ďalej tým viacej som viac unavená v noci poriadne nemôžem spať keď idem len do obchodu ledva prejdem som hneď zas unavená a to chodím ešte pomaličky stále sa budím záhu mám nenormálnu už ani tabletky nezaberajú chcem sa spýtať môže to byť blížiaci sa pôrod?? Prosím len normálne odpovede a nie zas ako niektoré múdre spýtaj sq lekára 🙂
Podľa mňa tiež nie, zaha ma palila nenormálne už od začiatku tehotenstva, kríze ma boleli tiež až tak ze som ledva z postele vyšla ako by mi do nich niekdo nožom pichol. A aj menštruačné bolesti som mala a porodila som v termíne 🙂
To sú bežné tehotenské záležitosti,čím bližšie k termínu tým väčšie nepohodlie.Urcite to čo opisujes nie je blížiaci sa pôrod
Tak teoreticky ano. Blizi sa porod a telo sa postupne pripravuje a toto vsetko co si napisala sa bude stupnovat 😉
Ja som bola takto unavena tak dva mesiace pred porodom. Posledné cca 3 tyzdne som mala energie ako nikdy 😄 podla mna tiez nie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
v podstate nemáš z čoho...
si myslím že ešte nie....