Blíži sa mi pôrod?

30. okt 2020

Ahojte, už druhý týždeň ma strašne bolia kríže a panva. Taktiež mám veľké bolesti v oblasti pošvy, akoby som mala medzi nohami svalovky. Nemôžem kvôli tomu spať, chodiť a ani stáť na nohách. Bruško mám stále tvrdé a pri pohybe má strašne pichá v podbrušku. Zažili ste to niektorá?

kiki68
30. okt 2020

Ani nie, akoze blizi sa, ale toto je normal a neusivisi to s ostrym porodom. Telo sa pripravuje a to fest boli. Porod priamo uz su stahy a tie budes citit velmi jasne. Toto je iba take, ze si to robi miesto, aby dietatko preslo cez panvu

majamat
30. okt 2020

mna cele tehu nieco bolelo, tahalo, pichalo a medzi nohami zvykne boliet lonova kost. to som sa nemohla vobec otocit v posteli, dost neprijemne to bolo. tiez slachy v slabinach ma boleli. uz si blizko konca, nezostava ti nic ine, len vydrzat.

autor
30. okt 2020

Ďakujem pekne za odpovede. Predtým som nemala taký problém vôbec, ale teraz nedokážem stáť na nohách.. do pôrodu mám ešte necelých 5 týždňov. Tak neviem či to vydržím tak dlho.

majamat
30. okt 2020

sestra mala posledne tyzdne tiez dost problem. ledva sa hybala. ja prakticky tiez, ale teda snazila som sa a este som mesiac pred porodom umyvala okna na rebriku. dufala som, ez sa porod spusti a nakoniec som bola na vyvolavackach. po 4 dnoch vyvolavania sa narodila dcera a to 40+6tt

kiki68
30. okt 2020

Mne to tri tyzdne pred porodom polavilo. Ako keby sa to roztiahlo tie kosti a bol pokoj

katarinka89
30. okt 2020

Príprava na pôrod, už sa to blíži, je to ok. Snaž sa tu bolesť prijať, nerieš ju, lebo keď prídu ozajstné kontrakcie- aj z kože vyskocis

ivka21
30. okt 2020

To je normálny stav pred pôrodom ja som už v 8 mesiaci nezasla viac ako 1 km. A tie bolesti tiež roztahujesa sa ti panva to preto. A tesne pred pôrodom som už ani nespala 🙂.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre