Blíži sa mi pôrod?

monusig
26. aug 2020

Ahoj baby, som 5 dni pred porodom, prvy bol pred 4 rokmi, vyvolavany, pomerne dlhy. Uz dva dni , a to najma vecer pocitujem velmi neprijemne bolesti, nie ako kontrakcie , ale skruti mi hlavu pomaly az ku kolenam :D, mam pocit ze mi vypadne babo , ale su to take bodave bolesti. Uz aj ked sa mala pohybuje uz to nie je vobec prijemne (pribrala som okolo 25kg, ano viem kurna vela) , tak neviem ci to moze byt predzvest nejaka ci ist alebo nechat tak 🙂 porodnicu nemam najblizsie preto sa pytam, aby sa nahodou mala nenarodila medzi dvoma obcami :D a vymocit sa mi tiez nejde uplne , chodim na desatkrat kym pocitim ulavu lebo mi blokuje uz zrejme babo

evkakozickova
26. aug 2020

@monusig na poslednej poradni ty čo povedal gynekológ ?

danielahamar
26. aug 2020

@monusig to, že chodíš na wc nemusí byť moč, ale voda😉. Väčšinou pôrod je tlak na konečník. Mne vždy pred pôrodom doslova padlo brucho😁

monusig
autor
26. aug 2020

@evkakozickova to som bola v pondelok, ze sa to tam zospodu meni, ani nie ze otvara ale skracuje sa krcok a ze hlavicka velmi tesne nalieha, ale inak akoze nevravel nic ze by nieco nebolo ok, pripadne na hospitalizáciu

monusig
autor
26. aug 2020

@danielahamar ja ani neviem ako vyzera padnute brucho , stale sa obzeram v zrkadle ale pripada mi stale rovnako obrovitanske 😂. A zrazu namna pride straasne straasne ze mi treba cikat , az to boli, utekam , sadnem na wc a ani kvapka a len tlaky

danielahamar
26. aug 2020

@monusig sleduj si ako často, píš si čas, zátka ti už odišla?

monusig
autor
26. aug 2020

@danielahamar zatka odisla minuly tyzden uz , ale tie take bolesti prisli castejsie pred dvoma dnami. Vecer je to najvacsi brutal , to mam pocit ze pôjdem po štyroch na wc

danielahamar
26. aug 2020

@monusig kontrolu máš asi zas v pondelok, či?

monusig
autor
26. aug 2020

@danielahamar ano v pondelok, to uz je vlastne termin porodu. Tak by som chcela aby to prislo samo , skusala som uz kadeco ale asi sa jej tu nechce , ani sa jej necudujem 🙂)

danielahamar
26. aug 2020

@monusig len si sleduj časovo, niekedy aj 5minute trvajú niekoľko hodín, niekedy nie😁😉

monusig
autor
26. aug 2020

@danielahamar takze myslis teda ze sa nic take prevratne neblizi ? 🙂)

danielahamar
26. aug 2020

@monusig ja som pri prvom mala chuť na mliečnu polievku, ani tanier som z nej nemala, nestihla som😁, hoci bolesti som mala 7, 5hodiny, pri druhom som mala bolesti len 2.5hodiny,vlastne som sa zobudila na to padnutie brucha a tretie? No dúfam, že stihnem aspoň do nemocnice prísť. Takže každé tehu je iné 😉 rob čo robíš stále, sexuj, vanu napusti a možno to bude aj skôr, možno nie, aj to teplo robí svoje, ja ledva žijem a to som len v 21tt.

monusig
autor
26. aug 2020

@danielahamar ja pri prvom som myslela ze opustim porodnicu s bruchom s ktorym som prisla uz som to fakt vzdavala, nakoniec skocil hlavicku ze ho ledva doktorka zachytila🙂.. sexujem, drepujem, pijem caj z malin, tonik, chodim 2,5km denne sviznu chodzu so psom , kupem sa v horucej vode kazdy vecer a niiic do prdky ! :D ale budem respektovat ked sa jej bude chciet prist , privitam ju. Ved to ze na to nie je univerzalny vzorec a nielen kazda zena ma ine tehu, ale aj jedna zena ma kazde tehu ine (pri prvom som myslela ze vyzvraciam aj tenisky ze mi vcucne) 😂

julia204
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hederamonstera
26. aug 2020

@monusig este mas 2 tyzdne, tak to nesil

monusig
autor
26. aug 2020

@hederamonstera 5 dni mam do terminu , necitim sa naozaj dobre inak by som to nesilila 🙂

hederamonstera
26. aug 2020

@monusig no vsak termin mas na 40tt nie? Do 42tt je to normalne, nejde o “prenasanie”

monusig
autor
26. aug 2020

@hederamonstera tak to som ani nevedela dorici 😂. Potesujuce !

zuzu188
26. aug 2020

Ja som nemala žiadne predzvesti pôrodov. Pri prvom mi len odtiekla plodová voda,som sa zobudila na mokro v posteli a potom ma prehnalo. A pri druhom tiež preháňanie a hneď 2 minútové kontrakcie a do pôrodnice som prišla otvorená na 7cm 😀 deň predtým som mala poradňu a dr vravel,že rodiť určite tak skoro nebudem 😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre