Pekny vecer prajem, bola som v 30.tyzdni na poradni, konkretne 29+5, vsetky hodnoty merania boli presne, len hlavička vysla 30+5 a stehenna kost 28+3, je to v poriadku? Doktor mi nic nevravel, len som si to vsimla, tak, ci mate take skusenosti, najma uz odrodene zeny a ci vsetko bolo ok, dakujem 😉
Odchýlka +-14 dní je norma..
Ja som mala v tom týždni obvod bruska o 3 týždne menší a nikto nejak neriešil, po týždni som sla na kontrolu a uz bolo ok..
Inak, dcérka aj dnes v 3r ma bruško štíhle, je ako prútik od mimika..
@bebotka super, takze nemusim to brat nejako, ze by zaostavalo v nozickach, lebo doteraz vzdy vsetko ok, ale akoze ani teraz mi na to nic nepovedal zle, len ja som si to vsimla v knizke a tak, ze ci to maju tak aj ine zeny, taku skusenost
@ada309 tak snáď bude všetko v poriadku 😊 tiez si vravim, ze staci nejaky milimeter a uz mu to ukaze inu hodnotu
Určite.. Ak by sa niečo nezdalo, určite by ta min pozval na kontrolné sono
Ja som mala zaostávanie, ale až v 35 tt a aj bol problém s vyzivovanim, ak by to bolo zle určite by Ťa poslal na prietoky
@eliska13 tak dufam, ze dalsiu kontrolu uz sa to dorovna, nech som kludna
Ale ako niekto písal kľudne môže byť bábo chudšie, dlhšie..
Moja mala v deň porodu bruško na 35tt hlavičku na 36tt stehennu kostičky tiež na 35tt a narodila sa úplne v normálnych mierach čiže bruško obvod pri narodení 34cm hlavička 35cm 🙂 aj váhu aj výšku mala čistý priemer a nie že menej ako hovoril doktor podľa sona 🙂 nestresuj 🙂
@mata122 tiez sa upokojujem, ze ked doteraz bolo vsetko v poriadku, aj na 4D v poriadku, tak snad je to ok, ako ma byť
vôbec nestresuj to máš minimálny rozdiel, to je už aj genetikou neviem aký ste vysoký s mužom, ale my sme nízky a doktorka to vie, takže nič z toho nerobila, ani to nespomenula, len ja som to zbadala v knižke tak som sa jej na to spýtala
@bebotka ja som skorej nizsia a manzel je tak normalne vysoky, okolo 185cm ma on
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To máš dobre to nikdy neni presné, mne doktorka pri meraní v 36tt odmerala stehenú kosť na 33+2 aj ja som zostala zaskočená, ale upokojila ma, že je to v poriadku a nakoniec ked sa malá narodila bola najdlhšie z mojich detí a nohy mala tak dlhé, že som nechápala