Bábätku bije rýchlejšie srdiečko

nadaa1
5. feb 2018

Dobrý večer bola som na vyšetrení a dr mi povedal že bábu bije rychlejšie srdiečko ako má čím to je prečo nerozumela som veľmi lebo žijem v nemecku a chodím k nemeckému dr a povefal že niečo s placentou tak preto má niekto skúsenosti ??

bnov
5. feb 2018

@nadaa1 Ahoj, v 35. týždni mal môj syn tachykardiu do 180 úderov. Vtedy mi lekár povedal, že sa pravdepodobne jedná iba o nezrelý prevpdový systém srdca a po pôrode by sa mal problém upraviť.
U mňa sa neskôr situácia skomplikovala a syn sa narodil v 37. týždni cisárskym rezom a s vrodenou chybou srdca. Pôrod bol ale odporučený po konzultácii s kardiológom.
Mali by Ti spraviť opakovane vyšetrenia, ale vo väčšine prípadov boli takéto prípady bez problémové.
Držím palce!

stierankova
6. feb 2018

Mna v tomto pripade zavreli hned do nemocnice, denne niekolko krat robili ctg, teda kontrolovali srdiecko malej, tyzden som tam bola, ukludnilo sa vsetko, potom v 39.tyzdni to iste, aj som rodila stale napojena na ctg, robili mi oxytocinovy zatazovy test, teda spustali porod a stale sa malej kontrolovalo srdiecko ako to zvlada, ci nebude treba cisarsky, nastastie sme to zvladli prirodzene a mala je uplne v poriadku. Kazdopadne by vas mali castejsie kontrolovat, moze to byt naozaj vazne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre