Asi blba otázka,ale je normálne,ked mala stále kope(v bruchu)?v noci,rano,cez den,večer.nikdy nespí?nemoze jej nieco prekazat?...malo miesta,nieco ju nemoze boliet?moze vôbec dieťa v bruchu citit bolesť?pri prvom,maly kopal väčšinou cez den a vecer a v noci spal.aj cez den niekoľkokrát spal,nekopal vkuse nonstop.niekedy som z toho uz aj nervozna,ze ma stale kope,obcas to aj boli uz. 🙂
Ďakujem vopred za normálne odpovede.
@miskacharly aj moja stale kope 🙂 a to môžem iba ležať, lebo som na PN, takže ja už väčši relax ani nemôžem mať...nemyslim si, že by to mohol byť nejaky problem, horšie by bolo keby nekopala 🙂
@miskacharly nejedavas moc sladkeho?
Doktorovi si to spominala?,alebo mu len cinkni,ze ci je to ok...
@siska53 na sladke mam stale chut,aj si dam viac ako inokedy 😉 nespominala,zdala sa mi to byt trosku blba otazka ani som to nepovazovala za potrebne.a preco,nejak mu skodi sladke??
@miskacharly urcite to nie je blba otazka na doktora. Moze byt len hyperaktivna alebo aj, ako sama pises, moze citit nepohodu (napriklad nedostatocne prietoky) a preto sa stale snazi hladat lepsiu polohu. Za otazku nic nedas.
zevraj ak to zacne z nicoho nic tak moze ist o nedostatok kyslika a treba k lekarovi.
ak je to dlhodobe asi je to normalne. nas maly kopaval takmer cely den, niekedy len 4 hod denne som mala pokoj. a ostalo mu to🙂 teraz taha 5 mesiac a zivy je viac nez dost, spi max 12 hod denne aj to som asi prehnala a je v tom aj nocne krmenie
Moja bola v bruchu takto hyperaktivna kvoli cukru. Mala som tehu cukrovku a cukor som mala casto vysoky napriek inzulinu. Kopala ma vlastne non stop až do porodu
@miskacharly len vyvilava zvysenu aktivitu. Odporuca sa dat si sladke,ak mas pocit,ze sa babo dlho nehybe. Preto mi to napadlo. 🙂
moj kope takmer neustale cele tehu,a ja som rada,lebo ho citim🙂 ale mam aj tehu cukrovku,tak to je mozno spojene.
ked som čakala tretie - dcérku, tiež ma stále kopala, bola som z toho hotová lebo som si myslela, že keď sa narodí bude stále hore plakať a málo spať, ale naopak v noci spala ako dudok a bola kludnučká. Teraz toto štvrté ma tiež každú chvíĺu kope, ale ja mám veľké brucho tak si myslím, že tam má asi veľa miesta tak možno aj preto. Už sa s tým netrápim.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skus sa ty ukludnit,,relax..pusti hudbu mysli na daco pekne,,,male citi to co ty .. mozno mu ani jedlo nechuti co jes.. daj si daco lahsie ..