Som v 39tt a babatko sa nejako moc malo hybe. Ma to tak byt, alebo mam ist s tym do nemocnice?
@inessa - moze sa hybat menej, ale aj... radsej chod, pravdepodobne si ta tam aj tak uz nechaju.
Ahoj, mne sa malinká tiež veľmi málo hýbala už od 37 tt. Lekár vravel,že je to tým, že tam má už veľmi málo miesta. No asi by som radšej pre Tvoju istotu a kľud išla do nemocnice. Ja som sa tiež vždy strašne bála, ale všetko dopadlo ok. Držím palce. 🙂
no to to aj mne hovorili ze sa maly bude menej hybat ale ja mam pocit ze prave ze ozil take kreaciee co tam robi tak ale pokial sa hybe tak je to ok horsie by bolo keby si necitila pohyby a kazde dietatko je ine 🙂
moja svagrina tiez zacala 40 tyzden a akurat dnes mi pisala ze maly sa malo hybe ale to je uplne normalne bo tam ma malinko miesta.ja.si myslim ze niet sa coho bat.pokial sa hybe je dobre horsie by bolo keby sa vobec nehybalo.staci si predstavit ako by sa nam hybalo v strasne tesnej krabici.a presne tak kazde dietatko je ine ale podla mna niet sa coho bat ale pre tvoju istotu chod sa spytat.
@fantagiro29 @anjelicek26 @zuzkalujza @lea1333 @zuzka444 no tak sa hybe, ze raz za tri styri hodiny sa akoby zo spanku natiahne a trosku sa brusko zavlni. uvidim, ci sa vecer rozhybe. ak moc nie, pojdem s tym do nemocnice
@inessa moze byt ze je nizsie a ty to uz tak necitis. Tento ,,problem,, som mala aj ja celu noc som nespala az som utekala do nemocnice natocili ma na monitor a nechapali ze nic necitim lebo tam sermoval, plaval a co ja viem co vsetko stvaral, ale ja som necitila nic. Povedali ze to je tym ze uz je dole, a kedze som bola xxxxl tak aka som bola velka tak uz som to ani necitila 😀
@inessa ja som.v 22 tyzdni a mala.sa tiez malo hybe ale vsetko je v poriatku.kazde babatinko je ine neboj sa...samozrejme ked sa ti to nebude zdat ani nevahaj a utekaj ale pokial sa hybe nemas sa coho bat 🙂..aj svagrine sa len natahuje a tak ale ze ked ide na ctg tak ma bujarinu maly heh ale ze inak sa ani nehybe uz tiez len vlnenie a aj som to.citala.ze vlastne uz tesne pred porodom co.ty si ze citis len vlnenie lebo malinke sa nema kde hybat ze uz je to tam pre neho malicke.kedy ze mas najblizsiu kontrolu?alebo ctg?
@inessa hej viem presne o com hovoris aj ja som si myslela ze bohvie co sa deje, ale pokial ho citis kazde 3-4 hodky tak je urcite vsetko ok. Este skus si pichnut prstom do bruska ci bude neaka odozva ja som to tak skusala potom sa maly zacal hybat, vies ako ani to baby nema naladu kazdy den robit karate v brusku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj co je malo ja som tiez v 39 tt res. uz koncim idem na 40tt zajtra.