Je tam pravdepodobnosť že sa môže narodiť skôr? Kto bol takto? Váha bábätka v 32+1 2077gr
Ved to neni zas nejako dramaticky vela a staci velka (okruhla) hlavicka a uz vypocitaju vyssiu vahu... Moj sa narodil v 36.tyzdni a mal 2030g a vraveli, ze zodpoveda vahou 33.tyzdnu tak si vyber...
@barbarajanova33 ja mam tiež väčšiu váhu dieťaťa plus 9 dní podľa sona a ešte aj prenašam takže nemyslím si ze váha určuje ci bude skôr alebo neskôr
Len preto, ze je vacsie sa iste skor nenarodi…. Termin sa urcuje naposledy v 12tt a ten je smerodajny, nie vaha dietata. Aj 2kilove dieta sa moze narodit skor a aj 4,5kilove dieta sa nemusi narodit skor, tie tyzdne na sone sa urcuju podla velkosti plodu, nie podla zrelosti..
@barbarajanova33 nie je. Deti sa rodia rozne velké. Donosene dieta v 40+0 može mat 2,5 kg aj 4 kg a obe budu ok. Práve v 3.trimesri už rastu velmi individualne.
Tu sú len jeho parametre, nie odhad času kedy sa narodí 🙂 ale teda ja s manželom sme sa na to pýtali asi 5x, tiež sme nevedeli
@barbarajanova33 ja som vždy na konci mala deti väčšie. Najmenšia bola prvá dcéra,mala len 4kg.Chlapci boli väčší. Najmladší sa mi narodil v 38+0 a mal 4370g. A to som vedela presne kedy bola ovulácia, čiže nejaké otehotnela si skôr nebolo. Prosto mám veľké deti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barbarajanova33 či sa narodí skôr závisí od krčku, od tvojho tela....nie od veľkosti dieťaťa....
Inak je to len orientačné ;)