Bábätko v 32. týždni + 5 dní na sone vyzerá na 34. týždeň + 6

barbarajanova33
25. nov 2024

Je tam pravdepodobnosť že sa môže narodiť skôr? Kto bol takto? Váha bábätka v 32+1 2077gr

blonde_bella
25. nov 2024

@barbarajanova33 či sa narodí skôr závisí od krčku, od tvojho tela....nie od veľkosti dieťaťa....
Inak je to len orientačné ;)

anjelicek26
25. nov 2024

Ved to neni zas nejako dramaticky vela a staci velka (okruhla) hlavicka a uz vypocitaju vyssiu vahu... Moj sa narodil v 36.tyzdni a mal 2030g a vraveli, ze zodpoveda vahou 33.tyzdnu tak si vyber...

lenka3454
25. nov 2024

@barbarajanova33 ja mam tiež väčšiu váhu dieťaťa plus 9 dní podľa sona a ešte aj prenašam takže nemyslím si ze váha určuje ci bude skôr alebo neskôr

anavixy
25. nov 2024

Len preto, ze je vacsie sa iste skor nenarodi…. Termin sa urcuje naposledy v 12tt a ten je smerodajny, nie vaha dietata. Aj 2kilove dieta sa moze narodit skor a aj 4,5kilove dieta sa nemusi narodit skor, tie tyzdne na sone sa urcuju podla velkosti plodu, nie podla zrelosti..

barka1
25. nov 2024

@barbarajanova33 nie je. Deti sa rodia rozne velké. Donosene dieta v 40+0 može mat 2,5 kg aj 4 kg a obe budu ok. Práve v 3.trimesri už rastu velmi individualne.

andrea2323
25. nov 2024

Tu sú len jeho parametre, nie odhad času kedy sa narodí 🙂 ale teda ja s manželom sme sa na to pýtali asi 5x, tiež sme nevedeli

terry658
25. nov 2024

@barbarajanova33 ja som vždy na konci mala deti väčšie. Najmenšia bola prvá dcéra,mala len 4kg.Chlapci boli väčší. Najmladší sa mi narodil v 38+0 a mal 4370g. A to som vedela presne kedy bola ovulácia, čiže nejaké otehotnela si skôr nebolo. Prosto mám veľké deti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre