Termin mam 18.1 no urcite ze to bude skor,pretoze maly je na mna strasne velky..priserne ma tlaci na brusko do vsetkych stran aj smerom dole-k "cicke"
Jaaaj mam z toho nervy
V stredu mam poradnu...ci zavolat gynekologovi radsej?
@marrya to sa chvalis ci stazujes? Si tehotna, v poslednom mesiaci. Je NORMALNE, ze ti dieta tlaci vsade. Kludne takto mozes prenasat este aj 2 tyzdne po termine. A vyspis sa az v porodnici, ked nebudes mat brucho 😎 Teda za predpokladu, ze nebudes silou mocou trvat na tom, aby bolo dieta cely cas s tebou a zveris ho na noc sestram :D
@maslenka47
@libka1 nestazujem....cakam druhe takze viem co to obnasa 🙂
Len vcera som prevracala celu noc....tak sa bojim ze az nahodou cosi...ale asi zbytocne stresujem 🙂
Dnes som aj trochu krvi pri moceni zbadala....to som v prvom tehot.nemala...
Ked aj ked trosku krvacas tak chod na pohotovost nech ta pozru,ale skor mam pocit ,ze ides rodit🙂
Juu ked si druhorodicka tak vies co je to tehu brucho a tlak. Inac mne porod zacal krvacanim. Jasna cervena krv asi tolko ako pri ms v jednu krasnu sobotu skoro rano. No a mala sa narodila v nedelu vecer. Uz si asi blizko 🙂
@marrya ahoj ja mam termin 23.1 a niekedy.mam pocit ze mi malinka chce vyskocit z bruska tak vystraja 🙂 🙂 tlak na mocovy mechur nenormaaalny...alee po dnesnych pasoch...vyzera to tak ze malinkej je v brusku dobre 🙂 nechce sa jej maa este cas 🙂
Aj ja budem kludnejsia po stredajnajsich pasoch...
@lenulienka86 ja aj teraz som bola na wc...doposial som krv nemala a teraz tske trochu mierne spinenie....no nie jasnocervena krv
kontaktovat gynekologa?povedal keby hocico tak volat mu mam
@marrya zavolat zavolaj.. chod hoc aj na pohotovost ale cestou sa nestresuj. Mne aj na tu krv na vlozke povedali v hainburgu ze v termine /ja som bola vtedy v 38tt/ je to normalne a len kukla a hned mi povedala ze to je z krcka. Samozrejme hned bolo ctg a sono ktore iba potvrdilo ze to nie je z placenty. Lekar mi povedal ze kludne aj 2t to este moze trvat. Ale porodna baba mi povedala ze som otvorena na 1cm a ze riadne prekrveny je ten moj krcok a ze asi do 3dni porodim. No a porodila som uz o 2dni.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ved on sa vypýta, keď príde jeho čas... Ja som mala presne ten termín pôrodu ako ty a na Vianoce 🎄 tu už bol ...