Bábätko mi veľmi tlačí na bruško

marrya
28. dec 2015

Termin mam 18.1 no urcite ze to bude skor,pretoze maly je na mna strasne velky..priserne ma tlaci na brusko do vsetkych stran aj smerom dole-k "cicke"
Jaaaj mam z toho nervy
V stredu mam poradnu...ci zavolat gynekologovi radsej?

sandey
28. dec 2015

Ved on sa vypýta, keď príde jeho čas... Ja som mala presne ten termín pôrodu ako ty a na Vianoce 🎄 tu už bol ...

maslenka47
28. dec 2015

@marrya to sa chvalis ci stazujes? Si tehotna, v poslednom mesiaci. Je NORMALNE, ze ti dieta tlaci vsade. Kludne takto mozes prenasat este aj 2 tyzdne po termine. A vyspis sa az v porodnici, ked nebudes mat brucho 😎 Teda za predpokladu, ze nebudes silou mocou trvat na tom, aby bolo dieta cely cas s tebou a zveris ho na noc sestram :D

libka1
28. dec 2015

@marrya konkretne s cim by si volala gynekologovi? ze ta tlaci dieta na "cicke"? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

marrya
autor
28. dec 2015

@maslenka47
@libka1 nestazujem....cakam druhe takze viem co to obnasa 🙂
Len vcera som prevracala celu noc....tak sa bojim ze az nahodou cosi...ale asi zbytocne stresujem 🙂

marrya
autor
28. dec 2015

Dnes som aj trochu krvi pri moceni zbadala....to som v prvom tehot.nemala...

tomasko27
28. dec 2015

@marrya Tak to by som asi sla k dr ked je tam krv.Ja napr uz asi 6tyzdnov mam malu dole a tak strasne nizko ju citim.Ked len lezim je to fajn ked viac chodim hned je dole.A take ako krv mam uz od 9tt niekedy castejsie niekedy raz za tyzden a nevie sa ze z coho to je.

ematko29
28. dec 2015

Ked aj ked trosku krvacas tak chod na pohotovost nech ta pozru,ale skor mam pocit ,ze ides rodit🙂

libka1
28. dec 2015

@marrya mne bolo na vracanie ked som rodila 😅 cicku neries, to tlaci kazdu ku koncu 😀 ta krv by ma skor znervoznovala. nebola to hlienova zatka?

lenulienka86
28. dec 2015

Juu ked si druhorodicka tak vies co je to tehu brucho a tlak. Inac mne porod zacal krvacanim. Jasna cervena krv asi tolko ako pri ms v jednu krasnu sobotu skoro rano. No a mala sa narodila v nedelu vecer. Uz si asi blizko 🙂

andrea1996
28. dec 2015

@marrya ahoj ja mam termin 23.1 a niekedy.mam pocit ze mi malinka chce vyskocit z bruska tak vystraja 🙂 🙂 tlak na mocovy mechur nenormaaalny...alee po dnesnych pasoch...vyzera to tak ze malinkej je v brusku dobre 🙂 nechce sa jej maa este cas 🙂

marrya
autor
29. dec 2015

@libka1 ani nie to bola len troskicka...uvidime

marrya
autor
29. dec 2015

Aj ja budem kludnejsia po stredajnajsich pasoch...

marrya
autor
29. dec 2015

@lenulienka86 ja aj teraz som bola na wc...doposial som krv nemala a teraz tske trochu mierne spinenie....no nie jasnocervena krv
kontaktovat gynekologa?povedal keby hocico tak volat mu mam

libka1
29. dec 2015

@marrya tak mu zavolaj. Toto uz nie je o cicke. Aspon budes pokojnejsia. Ja som nikdy pocas tehotenstiev nekrvacala....

lenulienka86
29. dec 2015

@marrya zavolat zavolaj.. chod hoc aj na pohotovost ale cestou sa nestresuj. Mne aj na tu krv na vlozke povedali v hainburgu ze v termine /ja som bola vtedy v 38tt/ je to normalne a len kukla a hned mi povedala ze to je z krcka. Samozrejme hned bolo ctg a sono ktore iba potvrdilo ze to nie je z placenty. Lekar mi povedal ze kludne aj 2t to este moze trvat. Ale porodna baba mi povedala ze som otvorena na 1cm a ze riadne prekrveny je ten moj krcok a ze asi do 3dni porodim. No a porodila som uz o 2dni.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre