Stalo sa niektorej z vas, ze babatko bolo v podstate skoro stale od zaciatku otocene v brusku rovnako? Od zaciatku mam babatko otocene dole hlavou a len na jednej kontrole sa mi stalo, ze bolo priecne, inak stale rovnako dole hlavou a k mojmu chrbtu smerom, je to normalne? Ďakujem za skusenosti
@miriam1983 ja ho mam takto otoceneho v podstate od zaciatku ze hlavou dole a max trosku doboku sa natocil, ale nikdy som ho nemala ze hlavickou hore.... Proste stale v podstate od zaciatku v rovnakej polohe, len raz sa stalo ze mal hlavicku na lavej strane brucha priecne
Aj ja,na jednom ultrazvuku priecne a inak hlavickou zasa hore. Dolu hlavickou nebolo.
@miriam1983 tak snad to je normalne, lebo hybe sa teda riadne, vytlaca mi brucho a tak, len teda vzdy na ultrazvuku tato poloha
Ano,aj ja som nad tym premyslala. Dole citim ako take bublinky,steklenie veeela kopkania a hore pri pupku sa mi len vyduva. Ale tiez som sa na to pytala a bolo mi pisane,ze uz maju malo miesta,tak sa uz tak netocia,len natahuju.
Moj syn bol otoceny od 22.tyzdna od velkeho uzv, odvtedy som to registrovala, stale dolu hlavickou. Dcera sa este v 35. tyzdni vrtela hore dolu, az to bola sranda sledovat zvonku. Celkom ta ich prenatalna aktivita odraza aj ich povahy 🙂
Tiež od morfo utz. (22 týždeň), kedy som našla o tom prvý záznam v tehotensk. knižke dole hlavou. Teraz naposledy ho pozerali v 38.tyz., predtým 31.tyzdni a to isté.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Moje si zasa sedi na ritke a citim tvrdsie na jednom boku. Uz sa tam asi tolko nehybu,je im tesno.