Ahojte dnes som cvicila s aniballom a pri vytlacani zo mna vyslo trochu vody,mozno 1dcl. Nezapachajucej,priesvitnej. Moze ist o plodovu vodu? Som v 39tt+2 a neviem teraz ci ist do nemocnice aby som tam nesla zbytocne.
@beatrice1111 podľa mňa áno
@diana999 zatial nevytieklo nic okrem toho, len ma trochu rozboleli krize ale inak nic co by nasvedcovalo ze idem rodit... tak neviem
@beatrice1111 ak chceš mať kľud choď sa dať skontrolovať alebo počkaj a sleduj sa či ešte po cvičení niečo potečie. Daj si určite vložku.
@beatrice1111 ak ťa začali bolieť kríže tak na tvojom mieste radšej zbehnem. Lepšie zbytočne ako neskoro.
@beatrice1111 nemusíš dostať hneď kontrakcie aj mne najprv od tiekla voda a porodila som o 2 dni. A aj to po 4 vyvolavackach
😄😄
@beatrice1111 mne pôrod začal bolesťou krížov, som myslela, že je malá nejako divne alebo že má ide seknút 🙈 vydržala som celú noc az do 16tej, potom som radšej šla do nemocnice, kde mi doktor povedal, že do polnoci určite pôrodim a tak aj bolo 🙂
Este cakam ako sa vyvinie situacia, este ma napadlo ze som vlastne pouzila lubrikant na vodnej baze, ci nahodou nezmenil skupenstvo ako siel balonik von zase na druhej strane mam pocit ze uz druhy krat behom hodiny pojdem na velku.. tak cakam
@beatrice1111 Mam skusenost s aniballom pri troch tehotenstvach a nemala som takuto skusenost s odtecenou troskou vody, ani ze by sa tento typ gelu zmenil na vodu alebo tak. Vzdy mal rovnaku strukturu. Drzim palce! 🙂
@dorisiska dakujem bude to nieco take, lebo uz nic neodtekalo. Takze porod to nebude a mozem cvicit znova. Dakujem! 🙂
@beatrice1111 tak to mohlo byt aj kľudne z toho...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@beatrice1111 ťažko povedať co to bolo. Ja by som sa asi ešte pozorovala. Ak to bola plodová voda, tak ešte asi pôjde viac. Ak nie, tak by som ešte počkala a na druhy deň išla pre istotu na kontrolu.
Zo mňa počas 1. Tehu stále tieklo, ale plodová voda to nebola. Vlastne mi museli pre pichnúť plodove obaly pred pôrodom, lebo všetko držalo.