Cvicili ste s partnerom ci bez ?
Aniball nie je sexuálna pomôcka 🤷🤦
@doriiis do zadku. Alebo asi v ramci sexualnej predohry? 😂
@denisa0504 ....ja viem co je aniball.Ale ako partnerby sa mal prizerat,nafukovat alebo davat psychicku podporu?
Partner moze maximalne masirovat hradzu pred samotnym cvicenim..
Neviem si predstavit ako by s tebou cvicil akoze on nafukoval a ty tlacila?ja ked som cvicila tak mi tlacilo strasne na mechur ku koncu som trenovala jedine vo vani lebo mi proste vzdy pri vytlacani cvrklo.
@jane89 to som nevedela, tak sa ospravedlňujem 😀
😂😂😂😂
@doriiis no nemam to kedy cvičiť len ked maly zaspi a on by sa len pozeral😂
Ja na to teda potrebujem kľud a nie očumujúceho partnera 😃 ale s čistým svedomím priznám, že keď docvičím, ideme hneď na to 🤣 chudák, už je celkom zničený
Bez partnera, toto vidiet nechcel, ked som mu ukazala , co som nacvicila, tak mal respekt 😂 ja som to brala ako nejaky fitness sa priznam a stale mu nosila vysledok cvicenia pred nos 😂 pri porode nemal problem dole vsetko vidiet. Ale tak to cvicenie nie je moc prijemne a je to taky kink trosku
Ja chcem tiež cvičiť s anibalom, ale teda zatvorim sa do kutice a Boh ho ochraňuj ak mi tam príde 😂 neviem, ja na to budem potrebovat kľud a sústrediť sa na to, na čo treba. On by ma len rozptyloval a cítila by som sa trápne. Samozrejme s výsledkom sa prídem pochváliť 😂 ze koľko natrenujem 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A partner si to ma napchat kam?