Ahojte mam nacvicenych 24cm zatiaľ . Ako pokračujete s cvičením? Ze nafuknete 24cm a date tam a dofuknete 2 -3x ? Lebo ked sfuknem a dam dnu a stlacam tak mi nikdy nevychádza to číslo co som mala .
Ja ked som cvičila pred rokom a pol tak som nafúkla jedno 2 stlacenia aby bol balónik pevnejší a tak som ho vsunula a potom postupne nafukovala každý deň som si pridávala jedno 2 stlacenia navyše až za mesiac som nacvičila 32 cm...☺ 24 cm je masaker....stačí jedno stlacenie pumpickou a tak vsunúť
@petulela pomohol ☺vyviazla som iba z jedným kozmetickým stehom a aj to nie na hrádzi😊ten ste h by ani nebol potrebný ale keďže to bolo na vonkajších pyskoch tak dr.povedal že ten jeden radšej dajme aby ma neštípalo pri sprchovaní...takže zamna veru pomohol...ak by som mala byť znovu tehotná...tak jednoznačne zase by som sa rozhodla pre cvičenie z aniballom....ale každý ako uzná za vhodné 🙂sú ženy ktoré to vzdali lebo im to nerobilo dobre...a nebavilo ich to...mňa cvičenie tiež nebavilo ale keďže som mala doslova traumu zo šitia ešte z prvého pôrodu tak som poctivo cvičila...akurát pred pôrodom 3 dní som vynechala cvičenie ...nemala som čas 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nechcem byt zla ale nafuknut na 24cm alebo viac mimo tela a tak ho tam narvat tak to si faaakt neviem oredstavit😄 ....
Ja ked som cvicila tak sfuknuty som fala dnu a postupne sla podla pocitu a dychanim sa snazila vydrzat a ked uz sa viac nedalo vypudzovala som von. Tusim som skoncila na 27cm