Ahojte, prave som zacala cvicit s aniballom a po vytlaceni balonika zo mna vytiekla nejaka voda... myslite, ze to moze byt plodova voda? mate niektora s tymto skusenosti pri cviceni? dakujem
zaciatok 37 tt 🙂
@katka4u no tak ok lebo sa to má robit od 35tt a može to byt asi aj plodová voda neviem veru poradit ale je tu takato diskusia skus pohladat a opýtať sa báb
Ja neviem ci ta lopta neni hovadina.teda tu to vsetci chvalia ale netehulky sa kukaju ze cooooo.som skepticka.ani to neni dobre ak voda odtecie a ziadne kontrakcie....priamo sa treba lekara spytat co si o tom mysli
no zienky nedalo mi to a pre pokoj duse som bola v nemocnici a povedali, ze vsetko je ok, ze to nebola plodova voda, tak som rada a mozem kludne spat 🙂 Pytala som sa hned aj lekara, ci s tym mam dalej cvicit a povedal, ze ano. Tiez som pocula len same chvaly, a ked to uz aj lekar odporucil, tak budem zajtra pokracovat, len dufam, ze uz bez dalsieho odtoku vody 😀 😵
@katka4u rada by som to aj skusila ale bojim sa a hlavne ma v tom nikto nepodporuje.ale ked aj lekar tvrdi ze je to fajn.ved pre babo by si urobila vsetko
@anakristina ja som si tiez nebola ista, ci s tym mam zacat, ale kamaratky mi to odporucali a ked mi lekar povedal, ze moje babo je velky drobec, tak som si povedala, ze mu budem musiet pomoct spravit cesticku von, aby to mal lahsie 🙂 zatial som citala iba same pozitiva na to, a ked som vcera zacala cvicit tak aspon si uz viem predstavit, ako treba potom drobca tlacit 🙂 mozem sem potom napisat, ako to po porode dopadlo, ci to naozaj nieco prinieslo 🙂
@katka4u to by bolo super 🙂 este mam cas ale mozno s tym zacnem aj ja ked bude treba.a nepoviem to nikomu ;)
Nepovedat nikomu? Ono ja som bola vcera na predporodnej v MT a som sa pytala porodnej ake s tym maju skusenosti. Ona mi len povedala ze bud takmer ziadne zeny s tym necvicia alebo sa vsetky boja pred porodom priznat. Preto mi ani nevie povedat ci to pomaha alebo nie. Takze ked uz s tym baby cvicite tak to na prijme urcite povedzte. Ja tiez budem cvicit balonik mam uz doma.
Ja asi nebudem babenky :( bojim sa lebo ziadny lekar mi k tomu nic nepovedal.ale ozvite sa s recenziou po porode prosim
Jasne ja dam urcite vediet. Termin mam na konci marca.
To nieje plodova voda , osobne si myslim ze babo tlaci na mechur do toho tam rves balonik a je to 😀 mne sa to tiez stavalo.
Na prijme to spominat netreba, hlavne kricte ked budete rodit. A co sa kto boji spominat ? Ved je to vase telo, lekar nebude ten co si nebude vediet sadnut... mne osobne balonik pomohol, nemala som ziadne stehy 😀 co sa tyka nacviku tlacenia tak z toho mam take rozpacite dojmy , ja som teda tlacit babo nevladala resp mi to moc neslo, nevedela som dychat tak v tomto mi balonik nepomohol. Podla mna som necvicila s balonikom spravne to "tlacenie".
@petasvarc super.drzim palceky
Ja som nakoniec musela cvicenie prerusit, lebo sa mi spravila mykoza, tak som nechcela riskovat... dostala som sa iba na 22 cm 😕 teraz som 2 den po termine, tak cakam kedy to uz pride 😊
@katka4u canesten krem aj mycia emulzia su perfektne
ja som mala tiez tu vodu, citala som, ze je to v poriadku, to nie je plodova voda, cvicila som este aj den pred porodom a v pohode (aj ked vody bolo dost a tiez som sa najprv zlakla) a moj gynekolog - prednosta, poznal aniball a podporoval ma v cviceni, vraj maju dobre skusenosti.
@katka4u
@danka_k a mala si v pohode porod?lahsie si babo vytlacila?
@anakristina mala som akutny cisarsky bohuzial, ale nacvicene som mala 32cm...
@anakristina moj kamosky 4 co s tym cvicili si pochvalovali, porod do 1-2h odkedy zacali castejsie kontrakcie aj s otvaranim, ziadne nastrihovanie, plus ani epidural nestihli 🙂 ja to asi "risknem"
@danka_k to mi je luto tak si to nemohla otestovat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katka4u a kolký si tt??