Ahojte...chce la by som sa opytat na vasu skusenost .mam 2 dni pred terminom porodu a maly sa tak aktivne hybe ze mam pocit ze mi vyskoci z brucha..
Nie nemam iba akurat tak uz aj tie kopance bolia 😄 silak to je nejaky
Výstražné je skor, ak sa uz prestane aktívne hýbať. Ja nie som asi dobrý poradca, aj keď som po dvoch pôrodoch, ale obidvoch som mala 2 týždne pred termínom. No najhoršie sme mali noci. Keď som si ľahla nabok, tak mi išli bok vykopnúť 😀
Tento drobec hlavne zacina od tej 8 do 10 vecer ale to vazne je horor .a ako kopcuje tym padom sa akoby odraza hlavickou do mechúra 😄😮dakujem za mensie povzbudenie. .bude sa mi lepsie spat. ...
Som rada. Určite budeš velmi dobre vedieť, keď bude treba ísť. A potom uz stále budeš akoby osvietena 😇 presne vtedy, keď bude treba. Párkrát sa mi stalo, ze som sa v noci zobudila. Z ničoho nic. Proste som sa zobudila a išla pozrieť na syna. A nikdy to nebolo pre nic. Raz sa mi syn cely pozvracal a dusil sa a druhý raz zaspal manželovi na hrudi a zaspal aj manžel. Keď som vošla do izby, našla som syna na pol ceste na zem. Pol tela ( hlavičkou dole) visel z gauča.
No potom sa budem zas bat inych veci. 😱 ale aspon ho budem vidiet a vediez ze je v poriadku a takto sa bojim všetkého. Vratane porodu 😱😮
Tak ty si taka predvidava maminka vzdy na pomoci ;) tak to ma byt
Ničoho sa netreba báť. Strach z pôrodu je úplne na mieste. Musí byt. Nevieš co Ta čaká. No nesmieš to prehánať. Nevyhnutne musíš byt pozitívne naladená. Musíš. Pre dobro drobca. Uz 9 mesiacov žije s Tvojimi pocitmi. Pri každej Tvojej emocii ju cíti tak isto ako Ty. A aj jeho čaká obrovský stres, väčší ako Teba. On este ničomu nerozumie, prevráti sa mu svet hore nohami. A uz jedine Ty ho môžeš upokojiť. A to tým, ze budeš myslieť pozitívne a upokojiť ho, ze je vsetko v najlepšom poriadku. Kľudne aj nahlas. Ja som sa prechádzala po nemocničnej chodbe a nahlas som sa mu prihovárala. Ty si s ním a to je najdôležitejšie. Treba mat rešpekt, nie chorobný strach. Držím vam palce. Spolu to vsetko úžasne zvládnete.
Taketo slova by sa mi hodili pocuvat alebo citat kazdy den ;) dakujem
Uz nie dlho. Ak chceš, napíšem Ti aj zajtra 🙂 ak to pomôže. Uz to máte za pár. A to čakanie stojí za to. je to láska na cely život
Budem velmi rada ...;) no uvidime kedy sa vypyta na svet chrobak 😙
Tak keď uz máš pred termínom, tak uz vás nebudú hádam dlho trápiť. Zajtra sa Ti ozvem. Pár povzbudivých slov 🙂 a uz teraz budem aj zvedavá. No a po pôrode na tieto srandy na MK nebudeš mat čas ani chuť. Potom sa uz nic nedozviem 🙂
Ale co by nie ....ja si vzdy najdem caas ma vsetko 🙂 tak teda zajtra ja sa idem snazit nejak zaspat..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
😅 uz je mu pritesno 🙂
Ale pokial nemáš žiadne bolesti, tak by som sa nestrachovala.