Mám takú otázočku. Som v 29 tt presnejšie 28+4 doteraz bolo naše bábo veľmi aktívne stále kopkalo 🙂 a dnes neviem čím to je skoro nekopká len sa tak mrví, občas taký tlak v brušku. Aj vaše bábätká sú také raz aktívne a raz pokojné ??? je to normálne, že jeden deň ide vyskočiť z bruška von a o dva dni skoro žiadna aktivita???
@matilda72 vraj je to normalne 🙂 kamoska niekedy mala dokonca strach ci je vsetko ok, ale uz mala ocekovane, co malej v brusku nesedi tak si vzdy dala bud trosku kavy alebo tak a hned sa hmyrila 🙂
@balaskovae aj kávu som mala neviem, dnes sa jej nechce nejako 😖 potvorke našej naozaj ležala som teraz v nemocnici a stále sa hmýrila som nevedala či mám sedieť, ležať chodiť som sa aj dr. pýtala a že je to dobré a dnes ležím aj na boku čo nemá rada a nič, sedím a nič. mala som kávu, čokoládu a nič neviem asi má lenivý deň
@matilda72 mozno ozaj chce len si oddychnut, my by sme chceli aby sa dietky furt hmyrili ze 😀 🙂 ale ako ti ericka pise, jeden den je to myslim ze ok, ale ked uz ani zajtra tak bolo by lepsie zajst k lekarovi 🙂 ale verim ze je vsetko v najlepsom poriadku a malinka si chce len oddychnut 🙂
@balaskovae tak to dúfam, ale robí stresy maminke tá naša bambuľka 😵
@matilda72 pockaj ake stresy bude robit este len ked bude pubertacka 😝
@balaskovae no ale teraz by nemusela 😀
@balaskovae jaaaj, puberta.
Ja som cele tehotenstvo nezazilo co je to kopanie babatka,obcas trosku vypucila koncatiny, ale ziadne hybanie, kopance...velakrat som sa bala, ci je o.k.,aj na pohotovosti sme boli a bola v poriadku. Teraz mame doma neposedne dvojrocne sidlo, ktore sa ani na chvilu nezastavi 🙂 a ja dufam, ze pri druhom (ak nejake bude) si uzijem aj tie kopance
@monilik no bola som dnes. kedže mi robili sono v nemocnici tak veľmi pozerať nechcel a ked som mu povedala tak kukol, srdiečko bije o sto šesť ale je čudne otočený hlavičku má akosi na ľavom boku a nožičky dole takže má takú krkolomnú polohu tak preto ju až tak necítim a že aj nie som v práci ani neležím v nemocnici tak ju možno nesledujem tak ako pred tým
@erickatt vy uz pubertu zachvilku za sebou, ci? 🙂
@balaskovae dúfam, to pre vracanie oči na vrch hlavy...😲
@erickatt 😀 😀 😀 😀 normalne som si to prevracanie zivo predstavila. Aj trieskanie dveri sa prejavuje, ci to nie?
To by skúsil raz a bol by bez dveri
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Môže byť. Skús si dať čokoládu.. veď dnes by spinkal každý