Ahojte 🙂 chcem sa spýtat co vam pomohlo vyvolat porod nechcem vyvolavačku
dakujem za vaše rady 🙂
Ja som pri prvom veľa chodila či po schodoch aj na prechadzky, upratovala. Horúca vaňa, sex, aj varene víno s klincekmi som pila 🙂 plus čaj z malinovych listov som pila. Neviem či niečo z toho pomohlo, vypýtal sa 5 dní po termíne ale prirodzene, dom rada že nebola vyvolavacka. Teraz čakám druhé a budem robiť to isté tak uvidím ako odpadnem.
@jessica1122 no babské rady - vygruntovať byt, hlavne vyumývať všetky okná aby si sa dobre ponaťahovala🙂dllllhé prechádzky a teplé sprchy a schody🙂 ale ak ti už navrhnú sekciu tak veľmi nerozmýšlaj, prenášanie má tiež svoje riziká...
Mne upratovanie, palive jedlo ani sex nepomohli, az po teplej Vani mi odisla hlienova zatka a mlady bol do 24h na svete
Mojej kmotre praskla voda tak, ze cely den prala a ked vyberala pradlo z pracky, musela si k nej čupnut, lebo ju ma z predu plnenu no a vecer o 22:00 som s nou letela do porodnice. 😅
Pou deci 👍🤭
Mne nepomohla ani svatena voda 😂 mohla som zabehnut aj maraton a nic vyvolavacke som odolavala dva cele dni az treti som povolila 😂 teraz sa modlim nech sa tomu vyhnem
Čaj na vyvolanie pôrodu. Prenasala som 5 dní, na 6ty deň mi mali dat vyvolavacku. Avšak ja som ten 5ty deň pila celý deň po duskoch čaj na vyvolanie pôrodu a v noci sa mi pôrod spustil. Ráno som už mala dosť silné bolesti, porodila som bez epi bez ničoho o 13:45,takže dosť rýchlo.
Čaj sa robí tak ze v 1l vody necháš 10min povariť jeden zázvor, škoricu a 10 klinčekov. Toto piješ celý deň.
Alebo aj 2.
Ja som si ho ochutila ešte citronom.
Tajomstvo úspechu je v tom, že škorica a zázvor spôsobujú sťahy maternice.
@jessica1122 ja som rodila v 42no už sekciou neboj ono to príde ja som sa vôbec neotvárala
@nevludna ved toto... lenze na slovensku ta nenechaju viac ako 10 dni "prenasat" po termine... ked si 41+3, musis ist na vyvolavacku.
Ahojte žienky, ja robím akupunktúru a s vyvolavanim porodu mam velmi dobre skusenosti. vsetky babatka sa zatial narodili vaginalne den az dva po ihlickach. Tak aj to je moznost 🙂
Mne pomohlo, az ked ma moja Dr. "posteklila" od spodu ako to ona nazvala. Spravila taky hmat - ma to svoj nazov len si nepamatam, nebolelo to len to bolo neprijemne. O 11tej mi to spravila a poslala ma na prijem, a o 12.30 mi praskla voda, o 19.47 bola mala na svete.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jessica1122
Este mas 2 tyzdne;) to pride, ked to prist ma.