Ako vyvolať pôrod v 40+2tt?

jessica1122
25. feb 2020

Ahojte 🙂 chcem sa spýtat co vam pomohlo vyvolat porod nechcem vyvolavačku
dakujem za vaše rady 🙂

nevludna
25. feb 2020

@jessica1122
Este mas 2 tyzdne;) to pride, ked to prist ma.

monikawe
25. feb 2020

Ja som pri prvom veľa chodila či po schodoch aj na prechadzky, upratovala. Horúca vaňa, sex, aj varene víno s klincekmi som pila 🙂 plus čaj z malinovych listov som pila. Neviem či niečo z toho pomohlo, vypýtal sa 5 dní po termíne ale prirodzene, dom rada že nebola vyvolavacka. Teraz čakám druhé a budem robiť to isté tak uvidím ako odpadnem.

mogaa
25. feb 2020

@jessica1122 no babské rady - vygruntovať byt, hlavne vyumývať všetky okná aby si sa dobre ponaťahovala🙂dllllhé prechádzky a teplé sprchy a schody🙂 ale ak ti už navrhnú sekciu tak veľmi nerozmýšlaj, prenášanie má tiež svoje riziká...

heidy222
25. feb 2020

Mne upratovanie, palive jedlo ani sex nepomohli, az po teplej Vani mi odisla hlienova zatka a mlady bol do 24h na svete

nevludna
25. feb 2020

@mogaa do 42tt nejde o prenasanie🙂

saskia_98
25. feb 2020

Mojej kmotre praskla voda tak, ze cely den prala a ked vyberala pradlo z pracky, musela si k nej čupnut, lebo ju ma z predu plnenu no a vecer o 22:00 som s nou letela do porodnice. 😅

evica01
25. feb 2020

Pou deci 👍🤭

mima1
25. feb 2020

Mne nepomohla ani svatena voda 😂 mohla som zabehnut aj maraton a nic vyvolavacke som odolavala dva cele dni az treti som povolila 😂 teraz sa modlim nech sa tomu vyhnem

vinejka6
26. feb 2020

Čaj na vyvolanie pôrodu. Prenasala som 5 dní, na 6ty deň mi mali dat vyvolavacku. Avšak ja som ten 5ty deň pila celý deň po duskoch čaj na vyvolanie pôrodu a v noci sa mi pôrod spustil. Ráno som už mala dosť silné bolesti, porodila som bez epi bez ničoho o 13:45,takže dosť rýchlo.
Čaj sa robí tak ze v 1l vody necháš 10min povariť jeden zázvor, škoricu a 10 klinčekov. Toto piješ celý deň.
Alebo aj 2.
Ja som si ho ochutila ešte citronom.
Tajomstvo úspechu je v tom, že škorica a zázvor spôsobujú sťahy maternice.

bobricek1979
26. feb 2020

@jessica1122 ja som rodila v 42no už sekciou neboj ono to príde ja som sa vôbec neotvárala

evelynka86
2. aug 2021

@nevludna ved toto... lenze na slovensku ta nenechaju viac ako 10 dni "prenasat" po termine... ked si 41+3, musis ist na vyvolavacku.

mareka49
24. feb 2022

@vinejka6 nie je to nebezpečné?
Zázvor škorica odvar na vyvolanie?

eetynka
8. mar 2022

Ahojte žienky, ja robím akupunktúru a s vyvolavanim porodu mam velmi dobre skusenosti. vsetky babatka sa zatial narodili vaginalne den az dva po ihlickach. Tak aj to je moznost 🙂

banalu
8. mar 2022

Mne pomohlo, az ked ma moja Dr. "posteklila" od spodu ako to ona nazvala. Spravila taky hmat - ma to svoj nazov len si nepamatam, nebolelo to len to bolo neprijemne. O 11tej mi to spravila a poslala ma na prijem, a o 12.30 mi praskla voda, o 19.47 bola mala na svete.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre