Ahojte, baby čo máte doma syna s menom Damián, ako ho voláte? Pre meno som už rozhodnutá, ale všetci sa pýtajú ako to je skrátene? Ďalšia vec, kedy slávite meniny? 26. alebo 27. Septembra? V každom kalendári inak, dokonca som našla aj február 🙈
@drozdajkahra ja som dodnes nepochopila, prečo každý má potrebu skracovať mená... veď keď mu budeš chcieť pekne povedať, mu povieš Damiánko, je taký problém pre ostatných povedať hlásku navyše? Bude ich z toho hrdlo bolieť či čo?😍
Kamarátka má Damiana, volá ho Damian alebo Damo, ale už je to veľký chalanisko na strednej 😏
Tiež nechápem, prečo nasilu každé meno skracovať. Ukameňujte ma, ale mne sa nepáči ani DamiánKO (všeobecne tá koncovka), ale to je jedno, Volajte ho tak, ako sa to páči vám, podľa mňa je najlepšia základná verzia mena
@queen_el damianko je v pohode, ale nechapem skratku dambo... 🤦
@drozdajkahra popri práci s deťmi som sa stretla s Damiánom no volali ho Adam 😉Mne osobne sa ten nápad páčil
@drozdajkahra ahoj, je plno mien ktore sa neskracuju, napriklad Anna, Zdena, Paula, Marek, Jan a podobne a su pekne tak ako su.. myslim si ze to tvoje je jednym z nich, zbytocne si z toho netreba robit hlavu kto co hovori, neviem preco by sa kazde meno malo/muselo nejak skracovat
kamoška- volá ho Damino
Poznám zopar Damianov, jedného volaju Dadulo, ďalšieho Dandy, a babka s dedkom ho volaju Daško, ale to sú už dospelí ľudia 😂 ako sa teraz v tejto dobe hovorí Damianom neviem 😂😂😂
@guiseppinka Dambo? fúha, to určite nie. Tak mne sa všeobecne nepáči, keď sa pridáva -KO na koniec mena, ale to je vec vkusu samozrejme.
ano znama ma Damianka, je to pekne, zaujimave a pristane mu...vola ho Damko
My neskratene, volame kamosa Damian. Myslim, ze k nemu by sa to skratene nehodilo a keby mu poviem Damianko tak sa bude skaredo pozerat 😂
inak na instagrame je aj mlada mamička nicolnemova a ona ma tein damianka, ak chces si ju pozri 🙂
Ďakujem vám za vaše názory, vie mi niekto odpovedať aj na moju druhú otázku? Kedy slávia meniny?
@stanusenka
@queen_el
@guiseppinka
@tomcimka
@malebiele
@ibrunova
@dazdovka
@ladyloo
@kiki68
Ci si mam vybrať kedy chcem ja? 🙈
@drozdajkahra nasla som toto: Ich sviatok sa v gréckokatolíckej a pravoslávnej cirkvi svätí 1. novembra a tiež 1. júla, v rímskokatolíckej cirkvi 26. septembra
@malebiele no pekne 😂 a ja ze budem vyberať medzi 26 a 27.septembrom
@drozdajkahra https://calendar.zoznam.sk/nameday-sksxhor.php#...
Tu je zasa 27.9. tak asi si vyber 😀
Vy všetci čo máte doma alebo v okolí Damiána, kedy slávite?
@drozdajkahra aj my sme rozmýšľali nad menom Damián...no vyklulo sa z vajka dievčatko tak je Eliška....ale k veci skracuj a zdrobňuj si meno ako sa tebe páči. Damian- Damianko, Damko,Dadko a čo vieš možno si neskôr sám povie ako ho máte volať. Naša staršia je Dominika a sama si povedala že ju máme skrátene volať Doda.
@drozdajkahra kamoška ma Damiánka a hovoria mu Dami, Damuško, Damián
krásne meno🙂
ved si ho volaj ako chces: Damko, Dami, Dam... 🙂
Kamaratka ma syna Damiana, vola ho Damian,Damianko, Dami...
@drozdajkahra 27.9. ja môjho volám Damian, Damianko. Sestry ho volajú aj Dado, Keď jeduje tak Damduch (zo srandy)
@janettdamian ďakujem aj za ten dátum, vtedy mam narodeniny tak by to bolo super kebyže slávime spolu, narodit sa ma po mojich meninach, tak možno nám vyjde aj to 😊
@drozdajkahra mam syna Damiána. Oslavuje meniny 27.9,kym bol maličký bol Damiánko, Damuško, Damík, Dami, teraz už väčšinou Damián, Dami.... Ale dcéra mu inak ako Damiánko nepovie♥️
@drozdajkahra toto fakt nechápem, ideš mu dať meno Damián tak ho tak aj budeš volať nie?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Synovec je Damian, teraz ho voláme len Damian, ale keď bol maly rak väčšinou Dami
Oslavuje v septembri