Ahojte, nastupujem na materskú ale rada by som ešte stihla jednu konferenciu, ktorá je cez víkend na dve noci asi hodinu cesty od domu, pretože je tam povinná účasť a koná sa len raz ročne.
Ako ste vládali v 37 tt? Teraz sa cítim super ale neviem to odhadnúť takto 6 týždňov vopred ako mi bude, tak hľadám uistenie alebo nejaké skúsenosti, čo mi pomôžu sa rozhodnúť, aj keď chápem, že je to veľmi individuálne.
Ja som uz mala tyzdnove a druhy krat dvojtyzdnove dieta🤣🤣🤣
@mmchlk to je individuálne, ja odkedy som v polovici tehotenstva prestala objímať WC misu, tak som sa až do dňa pôrodu cítila fantasticky. Išla by som, ale aj so zbalenou taškou do pôrodnice
v 37. týždni som rodila 😊
Fantasticky behala som po Miami zoo a kus aj niesla 19kg opicu na rukach ked frflala ze ju bolia nohy. No potom o par dni mi zacali puchunut nohy a mala tlak 200/120 v TP mi vyvolavali koli tomu porod . To nikto nevie dopredu ako ti bude o par tyzdnov , Ja by som tam isla mas to len hodku od domu ( Ja som mala porodnicu 45min od domu ) stym ze ked sa nieco stane tak jednoducho na poslednu chvilku nepojdes rovnako ako netehotni ked sa nieco stane ze nemozu prist ..
@mmchlk me vsechno bolelo a pripadala jsem si jako velryba do 36tt, pak jako kdyby se neco preplo a najednou mi bylo fajn, az do porodu.
@mmchlk ja som momentalne v 36tt,a som hotova.ledva chodim,nevladzem nic robit.pri prvej dcerke som este den pred porodom okopavala..takze je to individualne,nik ti nevie povedat ako sa budes citit.ja osobne by som vsak uz nikam nesla
@mmchlk Ahoj, keby som nemala bruško ani neviem že som tehotná 😀 v 37 týždni som fungovala úplne normálne. Ale každé tehotenstvo je iné ☺️
Ja sa ledva hýbem, fucim, cítim sa ako slonica...nariekať každý deň že nech to už skončí🥺😔
Ja som rodila v novembri, este v oktobri som malovala steny v obyvacke a lepila kazety na strop zo stolicky, vlastnoručne a sama. V den terminu som sla na zrucaninu hradu, sice necelych 500mnm ale pre totalneho nesportovca vykon jak svina 😄 uplne v pohode krasne nadherne mi bolo, drzim palce, nech je aj tebe 🤗🍀
Je to skvelé a zaujímavé vidieť, aké sú tie Vaše tehotenstvá a skúsenosti rôzne, koľke z Vás ste už boli vyčerpané a iné plné energie.. sama som zvedavá, verím že to zvládnem a že sa nepreceňujem.. a že tam medzi 150 kolegami z oboru neporodím 😅 zatiaľ sa cítim super a som za to vďačná, že ešte vládzem využiť tento čas a niečo si porobiť, kým bude malý žiadať pozornosť..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mmchlk ja som sa cítila jak nemotorný tuleň 😏 pri všetkých troch v tomto týždni aj keď celé tehotenstvá boli v pohode ..tam už človek fakt cíti záťaž na chrbát či nohy či všade 😁 a tak no.. kým ešte človek sedí tak sa dá ..ja som osobne už veľmi mimo nechodila ..ale ako píšete u každého je to individuálne 🙂