Ako sa udržať v pohode a čo robiť v poslednom týždni?

gabka123123
25. júl 2022

Málo už vladzem a rýchlo sa unavím, napriek tomu že sa veľmi teším na bábätko, som aj pochopiteľne nervózna a už sa fakt neviem dočkať.

Ako ste sa udržovali/udržujete v dobrej pohode a čo robíte?

sapetka
25. júl 2022

@gabka123123 nepomozem ti ja mam 4dni do terminu a som tiez nervozna uz lebo uz by som chcela porodit.

tindik
25. júl 2022

Som s vami dievčatá! 5 dní do termínu, ťarbavá a unavená... snažím sa chodiť večer von, keď už nie je také teplo, chodíme s mužom do "baru" kde si dáme kofolu... hlavne veľa spávam, aj poobede, a pijem studené vody, ktoré príjemne schladia, bazový sirup.. plus ešte vlažné sprchy a cez deň aj dve hoďky ležania a leňošenia.. držme si palce <3

gabka123123
autor
25. júl 2022

@tindik tiež poobede si pospim alebo aspoň polezim inak večer už by som bola extra mrzutá 🤣

gabka123123
autor
25. júl 2022

@sapetka jooj veď presne... Nejhorsie sa posledné dni vlečú:O

bolarazjedna
25. júl 2022

Ja som rodila pred 3 týždňami, deň pred termínom. Tiež som bola už nedočkavo, bála som sa prípadnej vyvolavačky. Snažila som sa pozitívne naladiť na pôrod a užívať si posledne dni iba v dvojici s manželom. Dopriala som si spánok zakaždým, keď som to tak cítila. Pozerala som prírodovedných seriál o mláďatách a iné filmy, upratovala, v piatok navarila slávnostný obed, akože posledný spoločný víkend v dvojici, v sobotu sme šli na výstavu veteránov a večer zas na miestny hudobný festival, v nedeľu sme šli sa okúpať k jazeru (ja som si len nohy opalovala) no a v noci o pol jednej už praskla voda.
Odporúčam co najviac relaxovať a vychutnávať, že niekto kope v brušku ☺️ mne už je teraz ľúto, že už nikdy taky maličký nebude, ako trebárs pred týždňom..

kikiballa
25. júl 2022

Baby hlásim sa k vám do klubu 😁 som týždeň pred termínom a je mi fakt ťažko. Ono to teplo nerobí dobre nám tehotným. Počúvam svoje telo. Ak sa mi chce ležať tak ležím. Keď sa cítim lepšie, tak idem do záhrady, alebo poupratujem. Vždy večer keď sa ochladí sa idem prejsť so psíkom a tak si lebedím. Snažím sa jesť ľahké jedlá, piť veľa vody a viackrát denne si dám vlažnu sprchu. Toto je moje druhé tehotenstvo a viem,že takú pohodu už mať nebudem,keď sa malé narodi. Snažte sa byť v kľude,lebo keď ste nervózne,tak telo je v kŕči. Musíme už vydržať pár dní. A nebojte sa pôrodu. Vôbec to nie je také zle 💪💪💪💪💪💪💪

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre