Ako sa hýbali vaše detičky v 28. týždni?

bubinam
19. apr 2024

Ako sa hýbali vaše dietky? Mne sa stále zdá, že o proti mojim dvom prvým je moje tretie veľmi slabé. A viac do čriev ako von do sveta, akoby sa v tom bruchu ani neotáčalo. Tie pred tým raz naľavo, raz na pravo. Gynekológ, že je o 2 týždne menšie akoby malo byť, pred tým zase, že je väčšie 🤔 a just som si zabudla zapísať kedy som mala posledný menzes, takže len háda podľa veľkosti dieťaťa 🤷‍♀️ a tak sa bojím, či je to normálne, že akosi menej sa mrví. Neraz aj počas sedenia nič, kým tie pred tým sadnúť si znamenalo hneď budíček.

deti95060810
19. apr 2024

mala som pri prvom... v 7 mesiaci som malé bábo mesiac vôbec necítila... aj u lekára som bola kvôli tomu - len ja som bola mladá baba mne to až taký problém nebol... raz za nejaký dlhý čas sa pohol .
lekár ma uis´toval že je všetko Ok a že naisto tam bábo je.... 😉
po narodení bol syn veľmi pohodlný. vôbec sa mu nič nechcelo okrem jedenia ho dlho nič nezaujímalo...
vlastne to zhodnotila aj pediatrička že tak pohodlné a lenivé bábo sa len tak ľahko nevidí...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre