ahojte ako rozoznavate ako je otocene babo? Som 31tt a stale mam pocit ze je KP(aj podla zaznamu z knizky) niekedy lezi horizontalne co dost boli, neviem to zhodnotit podla kopancov ci su nohy alebo pasticky, poradite mi?
Neviem to rozoznat🙈
Ja podla stikutky
Podla kopancov som si to nejak odvodila. Potomok je hlavou dole, chrbat ma na pravej strane brucha, zadok ma pod pravymi rebrami. Na lavej strane smerom von z brucha citim silne kopance, jemnejsie idu smerom dovnutra k chrbtici a dole. Domyslela som si ze to prve budu nohy, to druhe ruky a na sone sa to potvrdilo.
@andrea_prestastna moja bola kp. Napríklad, mne vôbec nič netlacilo na mocak, čiže somm chodila na wc nie tak často, ako tehu kamošky.
Keď som si sadla, pri rebrach ked som stlacala brucho, mohla byť jedine hlavička. Veľmi tvrdá vydut. Zospodu som nemala dokonca tehu žiadny tlak.
@mamamasama cize pri stikutke sa najviac hybe hlavicka??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tak u mna som presne videla kde ma vystrcenu ritku a podla stikutky som vedela, kde je hlavicka...