Ako rozoznať výtok od plodovej vody?

18. aug 2021

Dobrý deň, ako sa dá rozoznať vodnaty výtok od plodovej vody ? Dá sa to vôbec doma nejako “vidieť”, pripadne tie čo ste mali predčasný únik plodovej vody, mali ste aj iné príznaky? Nechcem sa zbytočne stresovať..

zelva123
18. aug 2021

Ked to bude plodova voda nebudes do dokazat ovladat, zastavit nic ..proste bude tiect. Mne odietkla v noci a teda hned som vedela ze je to ono. Dokonca mi odtekala takej farby do ruzova. Ale myslim si ze ked to pride budes vedet.

tehotna40
18. aug 2021

Keď mi odtekala voda vedela som co sa deje. Bol to taký divný pocit. Ale ak uniká pomaly nemusíš to vedieť. Neviem v ktorom si tt ale ak máš podozrenie na odtok plodovej vody daj si vložku,ale takú poporodnu ničím nenapustenu, vložky always a podobne môžu skreslit výsledok a chod bud ku svojmu gynekologovi alebo do nemocnice a tam tu urobia nato test, kvapnu len na vložku taky roztok. Držím palce a veľa zdravia

martyzpp
18. aug 2021

Nezistis to. Ja som akurat minuly vikend stresovala, lebo zrazu akysi divny vodnaty vytok som mala. Tak som dala na nic vlozku a rano sme zbehli slontrolovat do nemocnice. Chvalabohu, nic 🙏🏻. Doktor vravel, ze ku koncu sa to stava, ze byva vodnatejsi vytok a ze je lahke si to pomylit. Ked sa nieco nezda, treba si dat ist skontrolovat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre