Ahojte čo mam robiť aby sa bábätko otočilo dole hlavou?
ja som nerobila absolutne nic a otocilo sa same, to iste u kamosky
Mne sa otočili prvý až v 37tt a druhý v 35tt, ja by som nerobila nič, keď sa ma bábätko otočiť tak sa otočí a keď nie tak to ma príčinu ( omotany pupocnik alebo iná komplikacia)
@83lenka83 moje sa otočili obe v 36 týždni.. Nieje zlé to aspoň vyskúšať a dopomôcť k otočeniu.. Staršia mala omotanu šnúru 3x, je to bežné .. Pri druhej som sa Dr pýtala počas sona, že či nemá tiež omotanu šnúru a mi povedal, že to má nemusí zaujímať ci ma alebo nemá, na priebehu pôrodu to nič nemení...
@merilyn1234 preboha to čo je za doktora??? Veľa deticiek sa práve kvôli pupočnej šnúre pridusi pri pôrode a niekedy ani nechce zostúpiť do pôrodných ciest lebo šnúra nepusti
Minule tu jednej mamičke niekto poradil, že si má svietiť do vagíny.. vraj dieťa pôjde za svetlom :D :D :D😂
@dollyzv no za tým mojim Dr chodia ženy z celého Slovenska 🙂 takže vie co hovorí a on mi poradil polohovacie cviky aby sa babenko otočilo... 🙂 a aj sa otočili.. Ako u mňa tak aj u sestry 🙂 a v pohode 🙂
@merilyn1234 len je smutné že skúsenosti žien pri pôrodoch sú iné 🤔 len ja nehovorím o otoceni ale o omotanej pupočnej snure
@merilyn1234 prosim ta ake cviky ako presne ako casto si ich robila? dik
@juliet86 v priebehu dna kedy ma napadlo a klasicky mačaci chrbát.. Cca minútku.. Viac krát do dňa.. Alebo som len tak zo srandy som sa dala na 4 a som sa prešla z izby do izby.. Alebo po 4 zmyjes podlahu..
U mňa sa malá otočila až 37tt... Takže určite sa otočí ... Strašili ma cisárskym asi sa zlakla viac ako ja a otočila sa...
@merilyn1234 aké sú to cviky
Ides blizko k podložke, kvázi akoby si ju šla "liznut" a potom ideš hore, vyhrbiš chrbát a zase ideš dolu a tak dookola... Tomuto pánovi ten chrbát nevidno veľmi, ale asi lepšie video k danému cviku som nenašla...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mima123456789 cvic mačaci chrbát, chodieva doma po 4 🙂 pomohlo to pri oboch mojich deťoch..