Ako môže škorica poškodiť plod?

3. aug 2022

videla som video že v tehotenstve sa nemôže škorica prečo?

januska12323
3. aug 2022

Poškodiť plod? Nemôže skôr veľké množstvo škorice vyvolať sťahy maternice?

kiki68
3. aug 2022

Lebo moze vyvolat porod, ale podla mna blbost. Jedla som stale skoricu v tehu

7lenka11
3. aug 2022

pokiaľ neješ škoricu na kilogramy, tak si nemyslím, že by mala narobiť nejakú šarapatu.. ale je to len môj laický názor

jaskolka
3. aug 2022

Ze si dáš skoricovy slimák,nič sa nestane.
Skôr je to možno myslené na ten prášok, ale zase kto by do seba sypal práškovu škoricu?

januska12323
3. aug 2022

To sú všetky tie "nemalo by sa v tehotenstve" rizikové preto, že vo veľkom množstve daná potravina MÔŽE vyvolať pôrod. V normálnom množstve jedz na čo máš chuť.

kate_cs
3. aug 2022

V oboch tehotenstvách som jedla škoricu, možno aj každý deň (do ovsenej kaše, vločiek, jogurtu) a nebol problém. Toto au take tie babské reči, ktoré nie sú nijak podložené.

ja_mama
3. aug 2022

kedze skoricove cerealie s mliekom boli dlho jedina vec co som v tehotenstve dostala do seba ani mi nenapadlo ich vylucit z jedalnicka 😀 mne praveze skorica bola super na zaludok/travenie, tiez som ju jedla v rozumnom mnozstve skoro kazdy den a bez problemov.

fok
4. aug 2022

Ženy neblaznite veď si nejdes dať kilo škorice naraz veď to by si sa aj povracala hádam 😂😂😂🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Papajte všetko prosím s rozumom!!! Tejotenstvo nie je choroba

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre