Ako dosiahnuť, aby sa bábo otočilo?

26. apr 2023

Ahojte viem nejakou polohou dosiahnut aby sa otočilo babo ?

veroonr
26. apr 2023

A na co potrebujes aby sa otocilo? Otoci sa ked pride jeho cas. Staci obcas polohovat na brusko, aby si posilovalo telicko

pondelok01
26. apr 2023

V ktorom si tyzdni? V niektorych porodniciach ti ho vedia otocit doktori.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pondelok01
26. apr 2023

Tak hlavne aby bola hlavicka dole

veroonr
26. apr 2023

Jaaaj ty si estelen tebotna 😆 no stres, babo sa zrotuje aj same, pripadne vedia pomoct duly roznymi technikami, napr. rebozo satkou (aj keby bolo babo otocene zadockom)

veroonr
26. apr 2023

A ano, vo vyssich stadiach tehotenstva sa uz nema lezat na chrbte ale na bokoch. Sama zistis ze ti je tak lepsie

sapetka
26. apr 2023

Su cviky na youtube. Ja som cvicili niektore a mala si mi otocila nakoniec. Musis si vyhladat cvicenia na otocenie babatka v brusku. Jeden cvik je macaci chrbat ale uvolneny to znamena ze brucho nechas spustene dole , lepsie bude ked si to pozries je pravda ze ja som uz 10m od toho

nekonecna_katastrofa
26. apr 2023

Cvičila som všetko možné, mačací chrbát, dlážku kolenačky umývala a malinká nič, stále si sedela riťou a nohami dolu. Tak mi ju otočili manuálne v nemocnici v 40tt a 2 dni na to som normálne porodila. Rýchlovka 5h aj s papierovačkami mi trval pôrod.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre