Ahojte viem nejakou polohou dosiahnut aby sa otočilo babo ?
V ktorom si tyzdni? V niektorych porodniciach ti ho vedia otocit doktori.
Tak hlavne aby bola hlavicka dole
Jaaaj ty si estelen tebotna 😆 no stres, babo sa zrotuje aj same, pripadne vedia pomoct duly roznymi technikami, napr. rebozo satkou (aj keby bolo babo otocene zadockom)
A ano, vo vyssich stadiach tehotenstva sa uz nema lezat na chrbte ale na bokoch. Sama zistis ze ti je tak lepsie
Su cviky na youtube. Ja som cvicili niektore a mala si mi otocila nakoniec. Musis si vyhladat cvicenia na otocenie babatka v brusku. Jeden cvik je macaci chrbat ale uvolneny to znamena ze brucho nechas spustene dole , lepsie bude ked si to pozries je pravda ze ja som uz 10m od toho
Cvičila som všetko možné, mačací chrbát, dlážku kolenačky umývala a malinká nič, stále si sedela riťou a nohami dolu. Tak mi ju otočili manuálne v nemocnici v 40tt a 2 dni na to som normálne porodila. Rýchlovka 5h aj s papierovačkami mi trval pôrod.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A na co potrebujes aby sa otocilo? Otoci sa ked pride jeho cas. Staci obcas polohovat na brusko, aby si posilovalo telicko