Ako doho trvajú poslíčkovia?

20. okt 2022

Ako dlho trvajú poslíčkovia ? Teda úprimne neviem či mám poslíčkov mám to prvý krát. Mám take slabšie krče alebo ako by som to nazvala ako menštruačné bolesti v podbrušku ktoré mi vrážajú do krížov trvá to pár sekund a potom to zmizne. Čitala som na internete ale bolo na stránke písane že poslíčky sa z pravidla nevyskytujú v noci a ráno ale skor na večer preto ma to zmiatlo kedže mne to začalo tak o 4 ráno a trvá to do teraz stále nie pravidelne niekedy do hodiny 3 krát a niekedy celú hodinu ani raz.

janezz
20. okt 2022

Tak toto môžu a nemusia byť poslíčkovia. Neviem v ktorom tt si. Ale kde sa písalo, že poslíčkovia nebývajú v noci? Ja som ich mávala aj v noci.

autor
20. okt 2022

Som v 39 týždni. A tuto ako možte vidieť
@janezz

janezz
20. okt 2022

Tak ja som ich mávala v prvom tehu aj v noci, v druhom ani raz. Ak si v 39tt, tak to kľudne môžu byť.

arvven
20. okt 2022

Poslickovia by mali pri odpocinku alebo teplom kupeli ustat. Samotne kontrakacie sa takto upokojit nepodari. Aspon u mna ( 3 porody) to takto platilo.

autor
20. okt 2022

@arvven no praveže aj keď v klude ležím tak ma to chytá. Je to taký zvláštny pocit nieje to nejako bolestivé skor nepríjemné.

bessdonna
20. okt 2022

no ako sa mas?u mna sa takto uz rozbiehal porod.

deti95060810
20. okt 2022

ja som poslíčkov ani nemala... alebo o nich neviem.

sapetka
20. okt 2022

Pokial sa bolest nestupnuje a je stake rovnaka su to poslickovia. Mozu prist hocikedy a trvat aj cely den. Ak by sa kontrakcie stupnovalj odporucam ist do porodnice

veronka523
20. okt 2022

V treťom tehotenstve som ich mala hádam každý deň posledné dva týždne, vždy som si dala horúcu vaňu a čakala. Nikdy nič, nakoniec mi vyvolávali ale manžel už bol trošku na nervy, že som bola 5x oblečená do pôrodnice :D

autor
20. okt 2022

Ja mám o týždeň termín preto už stresujem ja som prvorodička čiže všetko je pre mňa nové. Mamina tiež nemala poslíčkov ani pri jednom čiže ona mi vobec nevedela povedať čo to je😅 prvé dve hodiny som sa sledovala a pozorovala každý jeden ten “sťah” či mi nahodou nesilnejú ale stále rovnako. Len som nevedela či to može takto trvať aj celý deň.

bessdonna
21. okt 2022

to je brutal.mne sa to takto zacalo o 15.30,vecer o 20 to zacalo boliet,o 21.30 som sla a o 02.55 som porodila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre