Ahojte ako dlho vám odchádzala hlienova zátka?
@gabanna1991 vyse tyzdna
@gabanna1991 mne az ked som rodila 😄 asi 4 hodiny pred narodenim dcerky 😄
O 9 odišla o 15.02 som porodila
@gabanna1991 2 týždňi pred pôrodom mi odišla hlienova zátka, tiež som mysliela že hneď príde pôrod ale nie, potom až ešte odišla plodová voda aj tá tiež odchádzala 2 dní.
@hermiona12 som myslela ze už sa blíži pôrod nakoľko mám termín dnes a hlienovu zatku som si všimla ze odchádza od včera rána.
@gabanna1991 no u mňa sa dcerka neponahlala vôbec. Takže len trpezlivo čakať . Mne sa potom každý deň zdalo že už mám kontrakcie a všeličo. No a potom som jednu noc o 2 sa zobudila s tým že celá postiel mokrá , tedy už bolo jasné že to začína ale aj to si dcérka predĺžila pobyt v brušku dlhšie o deň lebo voda odtiekala stále, veľa no pomalý tak že ju potom musieli aj prepichnut. Musíte len čakať , možno vám to pôjde rýchlejšie, verím že už chcete to čím skôr mať za sebou .
@hermiona12 za ako dlho si išla do pôrodnice po tom ako ti odtiekla voda?
@nikasekese keďže bola to noc tak kým manžel došiel s roboty tak do hodiny už som bola v pôrodnici. Tam mi hneď dali antibiotiká, ich dávajú že by chrániť bábätko od infekcie keďže keď odtiekala už voda môžu sa tam ľahko dostať . Neradim váhať vôbec , prípadne si vás tam nechajú a budú čakať , aspoň budete pod kontrolou.
@gabanna1991 začala odchádzať piatok a porodila som až další týždeň štvrtok…
2-3 dni pred porodom 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@gabanna1991 ahoj , ja som si ju ani nevsimla. Ale zdalo sa mi 2 tyzdne pred porodom ze so. Mala taku akoby zelatinu na gatkach.. no u kazdeho je to indivudualne..