O 3 dní mam termín a babo stále nechce ísť von aj keď ma hlavičku už celkom nizko... nevládzem sa už ani hýbať, som u fyzicky a psychicky vyčerpaná.. ako dlho ste prenášali? Ako to urýchliť ? Vyvolali vám lekári porod hneď po termíne ?
Mne sa to spustili presne na termín v noci a porodila som v podstate deň po termíne.
Len sa bojím lebo babo ma už 4kg
Na 10.den vyvolavacky, zabrala az druha
1.som prenasala 8 dni, porodila som 2 dni po Hamiltomovom manevri. Druhe bola planovana sekcia pred TP
10 dni, 9 dni, 4 dny 😉
1.horka vana
2.ostré jidlo
3.sex (s ejakulaci- sperma obsahuje prostaglandiny)
8 dní.
Syna 10 dní.
5 dni, ale hned po Termine uz ponukli vyvolat. Skrz tlak.Ale nieco som to este potiahla, lebo som sa teliatko bala vyvolavania. Druhe by som nechala vyvolat hned ako ponuknu.
Ja som 3dni a bolo mi povedane, ze sa to nepovazuje za prenasanie 😅
Ja prve dokonca 3 tyzdne, druhe 6 dni. No a pred polrokom cca som mala 3.porod a to som sa stretla po vacsine s tym, ze dlhsie ako tyzden nenechavaju prenasat. Dokonca ja keby som neporodila do terminu porodu, tak mi hned v ten den terminu vyvolavaju koli veku (nad 40 rokov)...to bolo aktualne nariadenie prednostu v danej nemocnici. Porodila som 39 +1. Viem, ze uz je to o drzku, ale kazdu chvilu to moze prist a babatko budes drzat v naruci. O tyzden o takomto case uz bude pravdepodobne uplne ina situacia. Este chvilu vydrzat. Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne
8 a 5 dní.
Oboch synov som prenášala týždeň po termine. Potom ich zo mňa vypudili (prepáč za výraz), inak by si tam podľa mna hoveli ešte dobre dlho. Ani na jeden pôrod nemám dobré spomienky ☹ Asi práve pre to, že mi ich museli vyvolávať...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Obe deti 5 dni