Ako dlho ste prenášali?

alexandraas
14. dec 2023

Ahojte,viem ze je tu velmi vela tem ohladom prenasania..😁 ako dlho ste prenasali? Ja som mala pondelok hamiltonov hmat, vcera 13.12 som mala termin..ak sa do pondelka nic nespusti prirodzene,caka ma vyvolavacka..viem co to obnasa,kedze pri prvom synovi som dostala oxytocin..a este jedna otazka,ako dlho trval porod? Dakujem za odpovede😊

milanemila
14. dec 2023

@alexandraas tyzden po termine ma hospitalizovali a zacali vyvolavat porod. Mala sa narodila 10 dni po termine akutnou sekciou.

fiafia
14. dec 2023
alexandraas
autor
14. dec 2023

@milanemila a mala si za ten tyzden prenasania bolesti? Ja mavam od pondelka strasne..ide mi bolest najma do krizov, citim menstruacne krce a naraz to prestane az do druheho dna😒a tak sa to vlecie uz od pondelka

petronellla87
14. dec 2023

@alexandraas tyzden

dadka1997
14. dec 2023

@alexandraas 4 dni som prenasala, ale ten posledny deň pred pôrodom, som spravila asi všetko možne 😅 umyvala som okná, bola som na veľmi dlhej prechádzke, samozrjeme večer sex a o 1 v noci uz kontrakcie .. o 3 uz boli v zaujimavych intervaloch o 8 som vracala kazdu kontrakciu a syn sa narodil az poobede, bekonečných 14 hodín

milanemila
14. dec 2023

@alexandraas mala som uz posledne dva tyzdne pred porodom bolesti, ale nie uplne celodenne a ani pravidelne ako kontrakcie. Ja uz som odpocitavala hodiny, kedy konecne porodim 🙈

alexandraas
autor
14. dec 2023

@dadka1997 ja tiez od rana do vecera som so synom,upratujem,dneska sme boli na prechadzke,kazdy vecer si davam horucu vanu,sex.. a nic sa nedeje😁asi som velmi nedockava. Prvy syn sa narodil na 38tt a toto je pre mna uz utrpenie, ked mam pravdu povedat,chcem to mat za sebou..

majuska161
14. dec 2023

@alexandraas 3x po 10 dní 😊 po podaní oxytocinu boli von za pár hodín...

nikasmile
14. dec 2023

@alexandraas syn 4dni a dcéra 8 dní po TP.

alexandraas
autor
14. dec 2023

@majuska161 ja som tiez dostala oxytocin okolo 17:30 a syn sa narodil po 21:40...ale tie hodiny stali zato..😁😁 hovorila som si nikdy viac

dadka1997
14. dec 2023

@alexandraas tak si na youtube najdi toho mimozemstana co spieva damecukosita to ti najde 😅😅😅 a tancuj .. to mi zas vyvolalo porod u dcery 😅( ale vtedy som rodila o 2 dni skor)

ivangeline
14. dec 2023

7d

20erika07
14. dec 2023

@alexandraas 5 dni po termine na vyvolavacku, nikdy viac 🙈

alexandraas
autor
14. dec 2023

@20erika07 tak som sa citila po prvom porode😁 to bolo nieco strasne pre mna aj sa hanbim,dost som vyvadzala🤣🤣ale teraz som o nieco kludnejsia ked viem co ma caka..dufam,ze mi to takto vydrzi aj nadalej

rebrambora
14. dec 2023

Viac ako dva tyzdne.

simontomas
14. dec 2023

@alexandraas ja mam 3 deti . Všetky tri pôrody boli vyvolavane. Prvý po 2 týždňoch. Druhý po týždni a tretí po 10 dňoch. Prvý bol najhorší a najdlhší tento tretí najkrajší.. malý bol na svete za 6 hodín.. držím palce nech je pôrod co najkrajší ☺️

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia13022023
14. dec 2023

13.2 prvý termín, 17.2 druhy termín.
20.2 som prišla do nemocnice na príjem, s tým ze som na 2,5 cm a vyvolávať sa nebude, počkáme. V ten deň okolo 19:30 mi odtiekla voda. O pol noci cca spravený klistyr, od 3 rána bolesti ale celkom ok, od štvrtej rána extrém a o 5:30 malý na svete.

thoughtfulweirdo
14. dec 2023

Prvý pôrod sa rozbehol sám 6 dní po termíne, druhý mi 9 dní po termíne vyvolávali prostaglandínmi a bol to pôrod ako z rozprávky, rýchly a bolesti maximálne znesiteľné, oproti prvému spontánnemu raj a rodila by som tak aj každý rok 😁

hederamonstera
14. dec 2023

Pri prvom som bola 10 dni po termine, vyvolavanie tromi tabletkami, narodeny za 5 hodin. Pri druhom som dovolila vyvolat po 14 dnoch od terminu, jedna tabletka, narodeny za 2,5hodky

nevenka
14. dec 2023

Tak ja 8 dni po termine, druhe 4 dni po termine. Prirodzene, same sa spustilo.
A tretie a stvrte vyvolavane, este pred terminov, zo zdravotnych dovodov, jedno v 39tt., druhe v 38 tt., bola som v oboch pripadoch a 3 cm. Mne pustili vodu a hned som bola na 6, pri tretom ani kvapka oxy, do 45 min. sa narodil a pri dcerke to trvalo troaku dlhsie, ale tiez vcelku rychlo.

nin12345
14. dec 2023

@alexandraas rodila som viac nez tyzden po termine (to uz som mala nonstop nejake bolesti ten tyzden) a porod som mala velmi zly ale aspon to bolo rychle

lsz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simsalabim
14. dec 2023

8 dni druhu dceru. Prva sa narodila v 37.tyzdni.

kik2022
14. dec 2023

@alexandraas 5 dní som prenasala, porod trval 11 hodín bez vyvolavacky

mima1608
14. dec 2023

1.6. TP, 8.6. vyvolávačka. Zabrala hneď prvá. Zaviedli o 6tej ráno a dcéra sa narodila o 14.45

vilma7
14. dec 2023

7 a 5 dní.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre