Ako cvičiť s Aniballom?

jona753
14. aug 2020

Ahojte začala som cvičiť s aniball no asi som moc nepochopila ako s ním cvičiť a to som už videla milión videí... ked si ho vložíme dnu neviem ho udržať a bez tlačenia sám vyklzava(To samozrejme boli) a je jedno ako ho nafuknem no jednoducho ho tam neviem udržať ...viete mi poradiť

diana999
14. aug 2020

Odkiaľ máš vlastne aniball, lebo nenasla som jedinú stránku kde sa da objednať 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

ayanamirei
14. aug 2020

@jona753 musis si ho pridrziavat rukou 😉 on tam pravdaze nebude drzat sam ... odporucam skupinu https://www.modrykonik.sk/group/6626/ tam sa dozvies este viac a aj su tam mamicky so cvicia/cvicili 🙂

@diana999 https://aniball.sk/product/aniball/ tu ho kupis 🙂 alebo na bazariku pripadne v skupine, ktoru som dala vyssie

diana999
14. aug 2020

@ayanamirei ďakujem 🙏🏽

jona753
autor
14. aug 2020

@ayanamirei ďakujem idem pozrieť

jona753
autor
14. aug 2020

@diana999 ja som ho kúpila cez ich oficiálnu stránku

ildiko36
14. aug 2020

@diana999 ja som mala z lekarni max..cez net som objednala

zuz267
15. aug 2020

@jona753 ahoj, ja som s nim začala cvičiť v pondelok, tiež mi vyklzaval, to som bola asi na 19cm veľkosti.. Na druhý deň som už dala 20cm a bolo to už lepšie.. Plus zistila som, že záleží aj od polohy - cvičím tak v polosede a teda keď mám tak viac podsadeny zadok, tak je to lepšie..a tiež keď nemám nohy až príliš od seba (vtedy sa mi viac tlačil von sám) Včera som bola na čísle nieco nad 21cm a v kombinácii s horeuvedenym mi nevyklzaval už vôbec.. Tak snáď som trochu pomohla🙂

camelco
20. aug 2020

@jona753 ahoj, staci si ho iba pridrziavat, aby sam nevyletel hlavne ak sa pokusat uz o vacsi priemer aby si sa neporanila ... radsej ho trochu sfukni a potom popr dofukni, aspon ja to takto robim, moje 2. tehu a aj pri 1. tehu som takto cvicila, pomaly dalej zajdes 🙂 ... drzim prsty

soni111
16. sep 2020

Ahojte môžem cvičiť s anibalom ak je bábo koncom panvovym?

camelco
16. sep 2020

@soni111 myslim ze uplne v pohode mozes, babo sa moze este stale otocit, a v niektorych porodniciach sa da rodit prirodzene aj ked je babo KP popr sa da cez brusko pomoct a otocit ho do spravnej polohy (citala som o TN porodnici, ze to robia)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre