Baby ale ste mali bruško 31tt mne hovoria že moc malé 🙄 na toľko pred tehu som vážila len 37kg možno na smiech ale tak to je a teraz vážim 47kg také 10 kg som pribrala myslíte že bude malinka veľmi mala? bojím sa že nebude mať váhu s prvim synom tak isto som vážila 37kg a pri prírode som mala 58kg a mali mál 2,72kg a 48cm pridávam aj foto bruška budem rada keď prídete aj vy foto bruška
Iba ešte pridám, že som mala kolegyňu, ktorá bola veľká športovkyňa a vždy chudá (nízke %tuku), v siedmom mesiaci musela v robote verejne oznámiť, že je tehotná, lebo to na nej fakt nebolo vôbec vidieť...malá sa jej tiež narodila drobnejšia, ale zdravučká a veľmi šikovná kočka je to. Takže kvôli tomu, že máš menšie bruško ako niekto, kto má napríklad uvoľnené brušné svaly (a tým pádom mu viac povolí), tým sa vôbec nestresuj 🙂
Neboj sa nic. Mala som kamaratku, malicka, chuducka, popri tehotenstvu cvicila a dieta 4kg. No pecka...
@kamca495 Ešte je skoro, neoplatí sa ti už teraz stresovať, tým nepomôžeš ani sebe ani malinkej 🤗. Mne v 27tt namerali na pohotovosti 958g a tvárili sa ok... Jedna známa porodila v 28tt, babo vraj bolo gestačne v 30tt a malo 1430g (a ani v inkubátore nemuselo byť). Takže tých 1200 sa ani mne nezdá nejaké tragické, veď malinkú to obdobie najväčšieho priberania len čaká 🙂. Ak ti jesť nechuti, aspoň sem tam zobni niečo, čo máš rada...banán, oriešky, coko ;)
Najviac priberá bábätko v tých posledných týždňoch. Čiže 31 tt úplne pohoda taka váha. Veľkosť bruška na to nemá nijaký vplyv, podľa fotiek máš normálne tehotenske brucho.Keď u lekára všetko v poriadku, tak absolútne sa nestresuj. Plus genetika tiež nie je "od veci" ak ty taka útla a stihla, tak nemusí mať dieťa cez 3,5kg, a predá je to v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podľa mňa vyzerá bruško primerané postave 🙂, ak si drobná a ľahučká, asi nebudeš mať 4kiloveho valibuka 😉. A doktor čo hovorí, rastie bábo primerane? Inak moja fotka by ti nepomohla, ja som úplne iná kategória...(2 roky pred otehotnením 105kg, otehotnela som pri 70, teraz týždeň pred termínom mám 90 🙈)