6. deň prenášania v tehotenstve

karmenka123
6. dec 2020

Ahojte žienky.
Chcem sa vás spýtať opýtať že ako je to s tým prenášaním?
1.12.2020 mala som termín v piatok má poslal gyn. Do nemocnice.
Som tu celý víkend povedali že cez víkend oni nič neurobia len ak by sa to samo rozbehlo. Podľa vás čo budú robiť doktori nechajú má ďalšie dni iba tak ležať a nič ? Lebo od piatku tu byť a nič neurobili tak neviem. Máte dala skúsenosti? Zajtra to bude 6 deň prenášania.

anjelicek26
6. dec 2020

@karmenka123 tak tie terminy su vzdy len orientacne, sestra prenasala oboch chlapcov dva tyzdne… Sleduju babatko, budu s tebou urcite v pondelok debatovat, ci nedate vyvolavacku. Verim, ze je to otravne cakanie.

zuzanaete
6. dec 2020

Ja len ze v takomto pripade by som nebola v nemocnici a najma na vikend, kedy nic nerobia. Jedine ze by bol nejaky vazny zdravotny dovod. Tiez som mala termin 1.12. Az 8.12. som isla do porodnice na vyvolanie porodu. V CR vyvolavaju po tyzdni prenasania. Drzim palce.

majamat
6. dec 2020

o mnou robili uz cez vikend,a si zalezi od zvykov toho oddelenia. no niekedy cez vikend nic nerobia z toho dovodu, ze vikendovy rezim je iny, je tam castokrat menej zamestancov. zrejme zacnu v pondelok a zacnu s vyvolavackami. no mohli ta nechat este doma.

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hruska91
6. dec 2020

Ja som prenasala 11 dni a pak spontanne porodila. Malej nic nebolo ani voda nebola zelena...ale kazda nemocnica inak...nesmies lrenasat az viac ako 42+0 myslim.... 🙂

kiki68
6. dec 2020

Je to rozne, ja som isla az 40+6 na vyvolavanie a 41 porodila. Zalezi aku maju politiku. Tu kvoli izbam by len tak nevzali

amelie2017
6. dec 2020

Nechapem, preco ta tak skoro hospitalizoval. Mala si aj nejake ine problemy? Ja som prenasala len 4 dni, ale v den terminu mi moj lekae povedal, nech pridem 41tt a dohodneme sa, co dalej.

karmenka123
autor
7. dec 2020

@amelie2017 práveže nemala 😓😭 a na psychiku toto nieje dobré pre mňa lebo od piatku som tu , deň nebol že by som neplakala aspoň do dňa 7/8 krát. Pochopila by som kebyže dom tu aj z babom ale nerobia somnou nič 😭😓

dollyzv
7. dec 2020

Mňa prijali do nemocnici vo štvrtok(5dni po termíne podľa ms a 2dni po termíne podľa utz v 12tt),2x dali tabletku na vyvolávanie urobili hamiltonov,tak isto v piatok a v sobotu rano už infuziu oxytocínu a porodila som po polnoci. Asi ta prijali aspoň na pozorovanie. Mne robili každé dve hodiny pásy od štvrtku ako má prijali až kým som neporodila.

karmenka123
autor
7. dec 2020

@dollyzv no ja neviem. Ale dúfam že už dnes budú somnou niečo robiť lebo som zúfalá z tohto všetkého

dollyzv
7. dec 2020

@karmenka123 nebud zúfalá..lebo už aspoň vieš,že sa to blíži keď si už hospitalizovaná po termíne 🤣🤣 ja som si vypočula za tie tri dni vyvolávania asi 10-15 rodiacich žien,a vtedy by som najradšej z tade ušla 😩🤣🤣🤣 vtedy som bola zúfalá...a skutočne zúfalstvo prišlo s kontrakciami 🤭

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre