momentalne som v 26tt a chcem sa objednat na morfo ultrazvuk v 30tt..prosim tie ,ktore boli nedavno v ziline ,u koho ste boli a kolko platili?dakujem
@klarissa25 nerozumiem tomu ako to tam ma napisane..ze na co sa mam objednat ma napisany geneticky ultrazvuk 18-23tt a potom len ultrazvuk 30-32tt tak neviem
mne moja gynekologička odporučila veľmi nešetrným spôsobom potrat v 11tt z dôvodu, že som otehotnela v čase, keď som brala lieky na vysoký krvný tlak a vraj som už na ďalšie dieťa stará (37r.) a nemám vymýšľať keď už máme s mužom zdravé deti....nedala som sa, všetky testy som mala ukážkové, keď som bola na genetike, tak mi tam veľmi zlatá doktorka odporučila Grochala aby som sa mohla rozhodnúť či podstúpiť alebo nie odber plodovej vody, do ktorej ma tlačila gynekologička, keďže som sa nerozumne rozhodla dieťa si nechať...stále mi prizvukovala, že mám čas si to ešte rozmyslieť do 24 tt, že načo nám bude ďalší chlapec (mimochodom v MT v nemocnici som konzultovala ten liek na tlak a jeho nebezpečenstvo pre plod a tam mi farmaceutka vysvetlila, že sa nesmie užívať v poslednom trimestri, inak je neškodný)...tak som s malou dušičkou zavolala do MT, vysvetlila situáciu, doktor ma objednal...bol neskutočne ľudský, vyšetrenie robil detailne...všetko nám s mužom ukazoval a vysvetľoval...a aké prekvapenie...nie chlapček ale vysnívané dievčatko a všetko bolo v poriadku...zmenila som gynekologičku a zvyšok tehotenstva si užívala....máme krásne zdravé už 16 mesačné dievčatko....
pozri jeho stránku čo všetko ponúka a za zavolanie a opýtanie nič nedáš...inak nedvíha telefón ak vyšetruje...zavolá späť
U Babjaka, spokojnost
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
v žiline je podla mna najlepší Babjak a ten ma aj cennik na nete....