3D v 26tt, Žilina. U koho ste boli?

macko1007
22. okt 2019

momentalne som v 26tt a chcem sa objednat na morfo ultrazvuk v 30tt..prosim tie ,ktore boli nedavno v ziline ,u koho ste boli a kolko platili?dakujem

klarissa25
22. okt 2019

v žiline je podla mna najlepší Babjak a ten ma aj cennik na nete....

macko1007
autor
22. okt 2019

@klarissa25 nerozumiem tomu ako to tam ma napisane..ze na co sa mam objednat ma napisany geneticky ultrazvuk 18-23tt a potom len ultrazvuk 30-32tt tak neviem

tilko
22. okt 2019

@macko1007 ja som z BB a bola som v MT u Grochala (aj v 20tt aj 30tt) a veľká spokojnosť...teda ak máš možnosť cestovať

macko1007
autor
22. okt 2019

@tilko ked si mu volala tak objednavala si sa na morfo.ultrazvuk?

tilko
22. okt 2019

mne moja gynekologička odporučila veľmi nešetrným spôsobom potrat v 11tt z dôvodu, že som otehotnela v čase, keď som brala lieky na vysoký krvný tlak a vraj som už na ďalšie dieťa stará (37r.) a nemám vymýšľať keď už máme s mužom zdravé deti....nedala som sa, všetky testy som mala ukážkové, keď som bola na genetike, tak mi tam veľmi zlatá doktorka odporučila Grochala aby som sa mohla rozhodnúť či podstúpiť alebo nie odber plodovej vody, do ktorej ma tlačila gynekologička, keďže som sa nerozumne rozhodla dieťa si nechať...stále mi prizvukovala, že mám čas si to ešte rozmyslieť do 24 tt, že načo nám bude ďalší chlapec (mimochodom v MT v nemocnici som konzultovala ten liek na tlak a jeho nebezpečenstvo pre plod a tam mi farmaceutka vysvetlila, že sa nesmie užívať v poslednom trimestri, inak je neškodný)...tak som s malou dušičkou zavolala do MT, vysvetlila situáciu, doktor ma objednal...bol neskutočne ľudský, vyšetrenie robil detailne...všetko nám s mužom ukazoval a vysvetľoval...a aké prekvapenie...nie chlapček ale vysnívané dievčatko a všetko bolo v poriadku...zmenila som gynekologičku a zvyšok tehotenstva si užívala....máme krásne zdravé už 16 mesačné dievčatko....

tilko
22. okt 2019

pozri jeho stránku čo všetko ponúka a za zavolanie a opýtanie nič nedáš...inak nedvíha telefón ak vyšetruje...zavolá späť

macko1007
autor
22. okt 2019

@tilko ja som bola unho v 20tt 🙂 mne dr povedala ze ako chcem ze tam ist nemusim ale chcela som ist blizsie ako MT..ale asi aj tak nakoniec pojdeme k nemu,mne sa tiez velmi pacil jeho pristup

lius
22. okt 2019

U Babjaka, spokojnost

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre