37+5tt krčok na 3 cm otvorená pre voľný prst.

daduss222
4. feb 2020

Ahojte ženy 😊 mal to niekto takto rovnako ako ja?? Kedy sa bábätko vypytalo na svet? Mne od 34 tt hrozíl predčasny pôrod lebo som sa začala otvárať ale v 34tt som mala krcok na 1,5cm a teraz ho mam na 3cm a ja. Už som taka netrpezliva že kedy. To príde ubolena je mi strašne tieto tyzdne posledné sú proste katastrofa. Už by to chcela mať za sebou a malinku mat pri sebe :/

ruzasipova
4. feb 2020

No ked sa vypyta, tak sa vypyta. Ja som tak bola v nemocnici uz v 27.tyzdni. A na svet sa vypytal az v 38.

bagre
4. feb 2020

Ja som bola hospit. pred 36 tt, - nález 3 cm, doktor ma strašil, ležala som dole hlavou kým sme sa prehupli cez 37, nález šiel na 6. A keď už bolo povedané že ak by sme začali, tak môžme tak zrazu nič :D Po 2 týždňoch vyvolávali pôrod - báli sa infekcie. Ale drobec by ešte bol potreboval pár dní v brušku. Bol ok zdravotne, len proste bol taký..no neviem to opísať, taký guľko zaspatý 🙂 . Takže skús ešte vydržať, keď bude správny čas -pre ňu- tak sa ozve že ide...

malicka_mysicka
4. feb 2020

@daduss222 ahoj, ja som bola presne tak ako ty, od 34 mi hovorili, ze mam lezkat ale ze uz je to na spadnutie, posledne tri tyzdne som bola otvorena na 4cm. Prenasala som. Maly sa narodil den predtym ako chceli vyvolavat 🙂

daduss222
autor
4. feb 2020

@malicka_mysicka fuha no dúfam že ja nebudem ten prípad kde by som prenášala toto je moje. Druhé bábätko prvé sa narodilo 2 týždne pred termínom v 38tt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre