36+4 tt a bolesti chrbta - blíži sa pôrod?

deniska2222
12. nov 2018

Ahojte baby od rana sa necítim dobre nevladzem začal má bolieť chrbát ale neskutočne napr. Včera absolútne nič dobre som sa cítila a tak tiež mi tvrdne trosku bruško nie moc a bolia má ako keby boky mala je už nižšie ľahšie sa mi aj dýcha myslite že môže to byt signál že už možno budem rodiť som v 36+4

tinaa64
13. nov 2018

@deniska2222 mozno su to poslickovia..neviem akou inych zien ale u mna boli bolesti ako pri velmi velmi velmi silnej menstrucii...no este by si mala vydrzat aspon 2 tyzdne...drzim palce

pininka
13. nov 2018

Asi poslickovia. Ale sleduj ďalej, oddychuj.

trinka
13. nov 2018

@deniska2222 daj si teplu sprchu- ak sú to poslickovia tak to prejde a ak kontrakcie tak sa zosilnia 😉

janulka2811
13. nov 2018

Teplu sprchu nedavaj,pocitaj sleduj ako casto mas bolesti alebo si volaj na gynu.

deniska2222
autor
13. nov 2018

Tak zatiaľ nič no som sa prehadzovala celu noc teraz je trosku lepšie ... volala som k mojej lekárke a ona že to je normálne že musím vydržať že sa telo už pomaly pripravuje no už mám riadni strach 😭

tinaa64
13. nov 2018

@deniska2222 no hlavne sa nestresuj...musli pozitivne aaj ten porod bude lahsi

evalin88
13. nov 2018

@tinaa64 u mna tiez.. ani som nevedela doktorke povedat ci sa nieco deje.. lebo sa mi tie bolesti zsali na porod zozaciatku maleee 🤣

evalin88
13. nov 2018

@deniska2222 .. neboj, TO DÁŠ !! raz predsa vyjde a nakoniec to bude najkrajši deň v živote ( možno s odstupom času) mne na posličkov pomahala tiež tepla sprcha

jackie231
13. nov 2018

@deniska2222 neboj ja mam taketo bolesti kazdy den... prvykrat som sa tiez zlakla ze to zacina ale z to trva dva tyzdne takze o porod asi nejde 🤣 tiez to zacalo okolo 35-36 tt

whatever1
13. nov 2018

@deniska2222 Ja som bola na pohotovosti lebo mi cely den tvrdlo brucho, vtedy bol piatok a poslali ma domov. V sobotu a nedelu mi stale tvrdlo a v pondelok som začala mat už trochu bolestive pravidelne stahy. Další den na poradni to som uz zacala spinit a bolo mi povedane ze to na porod stale nevyzera. A pred polnocou som porodila...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre