Ahojte baby od rana sa necítim dobre nevladzem začal má bolieť chrbát ale neskutočne napr. Včera absolútne nič dobre som sa cítila a tak tiež mi tvrdne trosku bruško nie moc a bolia má ako keby boky mala je už nižšie ľahšie sa mi aj dýcha myslite že môže to byt signál že už možno budem rodiť som v 36+4
Asi poslickovia. Ale sleduj ďalej, oddychuj.
@deniska2222 daj si teplu sprchu- ak sú to poslickovia tak to prejde a ak kontrakcie tak sa zosilnia 😉
Teplu sprchu nedavaj,pocitaj sleduj ako casto mas bolesti alebo si volaj na gynu.
Tak zatiaľ nič no som sa prehadzovala celu noc teraz je trosku lepšie ... volala som k mojej lekárke a ona že to je normálne že musím vydržať že sa telo už pomaly pripravuje no už mám riadni strach 😭
@deniska2222 no hlavne sa nestresuj...musli pozitivne aaj ten porod bude lahsi
@deniska2222 .. neboj, TO DÁŠ !! raz predsa vyjde a nakoniec to bude najkrajši deň v živote ( možno s odstupom času) mne na posličkov pomahala tiež tepla sprcha
@deniska2222 neboj ja mam taketo bolesti kazdy den... prvykrat som sa tiez zlakla ze to zacina ale z to trva dva tyzdne takze o porod asi nejde 🤣 tiez to zacalo okolo 35-36 tt
@deniska2222 Ja som bola na pohotovosti lebo mi cely den tvrdlo brucho, vtedy bol piatok a poslali ma domov. V sobotu a nedelu mi stale tvrdlo a v pondelok som začala mat už trochu bolestive pravidelne stahy. Další den na poradni to som uz zacala spinit a bolo mi povedane ze to na porod stale nevyzera. A pred polnocou som porodila...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@deniska2222 mozno su to poslickovia..neviem akou inych zien ale u mna boli bolesti ako pri velmi velmi velmi silnej menstrucii...no este by si mala vydrzat aspon 2 tyzdne...drzim palce