36. týždeň tehotenstva
Kojo alebo športové podprdy pre pohodlie naliatych prs.
Tie sietovane gatky a save poporodne vlozky. Hrube ponozky.
Ak porodnica dava nocne kosele, tak svoju neber.
Kozmetiku a hygienu, nabijacku a dake papuce.
Ja som si nestihla zabalit a toto mi trebalo 🤣
Rodila som neplanovane v 36tt
V kufri mam vlozky poporodne, gatky poporodne,zupan,koselu 2ks. Este jednu dokupim, gatky obycajne aj ponozky papuce normalne plus do sprchy papuce,toaletak,vreckovky,podlozky pod seba plus hygienicke potreby pre seba.. pre babo budem riesit tento tyzden veci 🙈 ale pridam sa mozno mi toho este vela chyba 😃
A este podprda na dojcenie ale pri prvom som nepotrebovala bola som bez teraz si beriem 2ks.
Ďakujem krásne .. začínam byť v strese...🙈 A chcem sa ešte spýtať aj vám tak často tvrdne bruško? Užívam magnézium a aj tak...🙈 Mne dnes gynekológ povedal že to je tým že už má málo miesta 🙈 čiže dúfam že vydržíme ešte...keďže pôvodný termín mám až 1.2. aj keď ja si osobne myslím že pôjdem tento mesiac 🙈 aj napriek tomu že som zatvorená 🙈
@atack ja mam termin 1.2. A tiez si myslim ze pojdem skor
@atack ja si zvyknem dat magnezium na noc.. dostavam krce do noh.. maly sa stale toci dokola 😃minuly tyzden stvrtok bol priecne a dnes uz zasa dole hlavou 😃 najhorsie u mna je to ze nemame meno 🙈
@simonecka008 jeeej🙂 a odkiaľ ste ? Ja idem do TN pravdepodobne...🙈 Sa bojím toho tvrdnutia dosť...predošlé tehotenstva takéto neboli 🙈 ja tiež neviem aké meno dám...stále som na váškach... čakáme vraj dievčatko a tiež netuším...jedine meno ktoré ma napadá pre dievčatko je Noemi no priateľovi sa nepáči čiže neviem fakt .. 🙈 a pre chlapca som chcela buď Mathias,Matheo,alebo Maxim 🙂
@atack pekne meno 😊 najhorsie sa zhodnut 😃 ja idem do NZ rodit.. no ja mam vybrate Maxim a Mateo 🙈 takze skoro rovnake 😃 Mateo paci sa mi jeho vyznam - dar bozi kedze minuly rok sme o jedneho chlapceka prisli
@simonecka008 jooj to mi je moc ľúto 😔🖤 mne tiež skôr to Mateo❤️❤️ a chcem sa spýtať nemáte pri tvrdnuti bruška také pocity akokeby vám bábo extrémne tlačí smerom dole? A potom to prestane ? Ak áno neviete čím to môže byť ? 😏🙈

Ahojte,chcem sa spýtať tie ktoré ste v 36tt čo máte všetko zbalene do pôrodnice ? Ja mám síce 3 deti ale úplne som vymleta s toho🙈 ďakujem