Ahojte,som v 32.tyzdni tehotenstva a mne dako prestalo chutit jest. Za posledne tri tyzdne som vobec nepribrala. Zacinam sa obavat ci bude mat babatko z coho rast ☹
Daj potom vediet,ze co ti povedali na poradni,ja idem az vo stvrtok.
@1enuulk4 daj potom vediet,ze co ti povedali na poradni,ja idem az vo stvrtok.
Baby, to je normálne. Babo vám tlači na žalúdok, tak niet divu, že vám nechutí, prípadne máte pálenie. Možno sa tó este upraví. Nemusíte pribrat 30kg ako ja pri mojej malej 🙂 nebojte sa babo si vezme od váš zo zasob čo potrebuje. Ak už nepapate tehu vitamíny, kúpte si napríklad maternu, odporúčajú sa aj pri kojeni, takže nevyhodite. Tak aspoň budete mať istotu, že telu dodavate potrebné množstvo vitamínov. Ja som teraz v 18tt, cakam dvojicky a mám dole 6kg. Ale už tó začína ísť smerom nahor. Tiež stale papam tehu vitamíny. Nestresujte sa, papajte koľko vám chuti, hlavne menšie porcie a častejšie. Tó by mohlo trošku pomôcť.
Ahojik koceny nečakane niektorá kľuka nemáte zajem o Oblečko kus za 0,5e
@veruska1488 tak vraj je to normalne..maly tlaci na zaludok ako napisala xevulax.. a mam sa snazit co najcastejsie v mensich porciach..a nato ze uz mesiac malo jem tak maly je riadny macko 😀
@1enuulk4 Ďakujem,aspoň som sa ukľudnila. Nech sa vám darí 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Som na tom uplne rovnako..priatel ma strasi ze babu ublizujem ☹ zajtra idem na poradnu tak sa spytam..ale rada by som sa najedla len zo vsetkeho mi je zle a zaha ma pali..dufam ze bude vsetko ok a je to len chvilkove obdobie..